Hele, zase mi nejede net prez AP2. Mam takovej iniciativni navrh, co takhle kdyby se nekam psalo ze to je dole kvuli upravam udrzbe, no proste schvalne a kdy to eventualne bude nahozeno, proste status. Protoze preskok z modemu abych vyzkousel jestli uz to nahodou nejde zabere cca 5 minut, coz neni zas az tak malo.. a krome toho to znamena ze se musim odpojit a pak vetsinou zase pripojit coz neni ani uplne nejlepvnejsi.. just my 2 cents
Tak jsem se dozvedel ze AP2 uz jede, ale prez hotspot se nepripojim. A na ty vsesmerovce jsem zakazanej, protoze se mi to furt prepojovalo. Pokud si dobre pamatuju, Vasek rikal ze to spravcujes taky ty, muzes me tam prosimte povolit, at nemusim modemit?
Nevim a jak uz jsem psal vyse, tak si myslim ze by mel bejt nejakej board nebo stranka nebo tak neco kde by se clovek dozvedel aktualni stav APcka. Ja nezavolat Majkeemu, tak vubec nevim ze ta Hotspot antena (ta s horizontalni polarizaci) nefunguje, je pouzivana na nejakej prenos mezi AP2 a AP1, pokud jsem tomu dobre rozumnel. Trochu mi to vadi, vzhledem k tomu ze na tu vertikalni antenu nevidim (alespon elektronicky teda ne)