Jasne, ja to tak nejak cekal, ze to pujde do AP. Jak uz jsem rikal, dam to k dispozici hned jak udelam prijimacky na FEL
Jen tak mimochodem, nakonec me to DHCP rozpoznalo, ale dostal jsem jinou IP.. je to nejak spatne? mam s tim neco delat?
Ahoj Prome,
podle meho nazoru je to presne tak jak pises - "nedokricis", protoze DHCP ted funguje normalne (a i kdyby ne, tak rucni natukani adresy musi pomoct). Ty vysilas, ale Barr2 te neslysi. IMHO zadny filtr na MAC adresy tam taky neni (i kdyz to by zodpovedel Houseman). Taky tomu presne odpovida stejnej pocet paketu vyslanych jako dropnutych.
Mas nastavenou externi tj. right antena?
Nedaval jsi tam jinej firmware nez 2.5, ze ne? Ty novejsi totiz fakt nak nefungujou.
Chces tu krabicku zkusit u me doma?
No ja nevim, ja bych rekl ze MAC filtr tam nejakej je. Jinak by po me preci HouseMan nechtel MAC adresu aby mi mohl zprovoznit pripojeni.. A taky me pak mohl snadno zakazat na hlavni antene kdyz jsem mel potize s tim ze se to snazilo furt pripojit tam misto na hotspot i prez to ze hotpost mel lepsi signal..
Nejsem sice primo na AP1, ale potvrzuji ze na AP2 neni o co stat. Skoda jen toho, ze telecom misto aby poslechl CTU tak dela veci typu "po 10GB zpomalime na 64/32" jinak uz bych mel ADSL. :/