Minimálně u Zajsofta jsem si slušně jistý, že odebrání moderátorských práv požadovat nebude, protože jinak by to už dávno udělal ...a i jinak je mi to jedno. Ostatně je tu někdo kdo nepochopil, že to s těma žábama je legrace, a že ted budeme soutěžit kdo má pevnější nervy a větší drzost až do té doby dokud tohle vlákno někdo nespláchne do žumpy ?
Tohle je můj thread, ve kterém jsem otevřel otázku, proč jsem v poslední době přestal tolerovat Oookovi a Dannymu totální úlety. Víceméně se řeklo, že kdo založí jaké vlákno, ten ho má právo moderovat - pokud by si Oook nebo Danny založili vlákno, kde by řešili jak moc se cítí ukřivdění tím mým zmoderováním, tak bych si tam toho tolik dovolit nemohl.
Vtip je v tom, že jsem Dannymu řekl, že mu klidně zmoderuju i příspěvky kde budou víc jak čtyři žáby. Chtěl jsem mu tím jen ukázat, že věcí kterými může někoho vytočit je nespočetně - třeba těmi žábami - a on si to vyložil ne tak, že nechci aby mě nasíral, ale tak, že mu radím jak mě ještě jednodušeji nasrat.
Vtip je prostě v tom, že kdo založí thread, tak snad může rozhodovat, co je tam offtopic a co ho vysloveně sere. To s těmi žábami je extrém - a nevšiml jsem si, že bych to moderoval v jiném vlákně než v tomhle :-)
Jestliže je Dannyho cílem v tomhle forum nasrat co nejvíce lidí, nebo alespon nasrat mě, tak se mu to rozhodně daří, a tohle by experiment který to jasně prokázal: založím thread kde nechci žáby, a šup!, je plný žab.
No a co se Zajsoftem... mám snad Dannymu žáby moderovat a Zajsoftovi je tolerovat ? Když nic jiného - tak proč v seznamu ikonek chybí ikonka myši ? Jak má takhle člověk vést žabomyší spory ??