arucard
Newbie
|
Přístup k billboard.cz - pro mě důkaz přístupu ke komunitě |
Příspěvek č. 54 |
Hm... no já už prostě zase nabyl dojmu, že o tom, jak si představují komunitní výpomoc svědčí způsob, jakým vymXdavaji s Billboard.cz - taky jedna komunita - proč se zadarmo nesvézt. A a? se tam nikdo netváří, že to udělal nějakej webmaster, co tam už dávno nepracuje...
Člověk si samozřejmě vždycky lépe všímá toho co chce vidět, než toho co nechce vidět. Já v současnosti vidím bandu arogantních parchantů, kteří si myslí, že ji jejich drobné podvůdky budou procházet do nekonečna a kteří by zasloužili nakopat zadek, někdo jiný vidí zase firmu, která věnovala nějaký hardware a vůbec se chová vstřícně a slušně.
Docela zajímavé by bylo dát na portál hlasování, zda mají členové czfree.net fóra s I4 nějaké problémy nebo ne. Abysme viděli, jak to dopadne... I když nepředpokládám, že by to vzhledem k rozložení sil na fóru a vzhledem ke štědrosti diskutované firmy prošlo.
Už to tu nebudu dál rozvíjet, protože už se ničeho nedobereme, sklouzlo by to od konkrtétních problémů ke zjednodušování a zobecňování. Pokud k tomu může někdo napsat ještě něco konkrétního, a? to udělá. Za sebe už můžu zopakovat jenom to, že hlasování o spokojenosti se službami I4 by se mi opravdu líbilo - mohli bychom potom hlasy povážit například délkou registrace a počtem příspěvků na fóru, aby to bylo ještě objektivnější. A víceméně podobně bychom pak mohli pokračovat u dalších firem, u kterých jako komunita nakupujeme.
Kdokoliv pro výše uvedený návrh??
|