Zdravim vsechny z Vysocan, bydlim zde taky a chtel bych se hrozne moc pripojit, ale moc toho o mikrovlnym spojeni nevim a hlavne nevim jaky by byl nejvhodnejsi pripojny bod. Bydlim v ulici U svobodárny ve 4 patre 5 patroveho cinzaku. Vyhled mam smerem k Vysocansky radnici, smerem na zizkov k Telecomu a asi na spojovaci ulici. Budu vdecny za kazdou radu a pomoc.
Ahoj, mam zajem o pripojeni, ale nevim jakou kompatiblini kartu nebo krabicku si mam koupit, aby mi to t tema vasema fungovalo. Porad te mi prosim. Dekuji Roman
jsem ve Vysocanech dole v udoli, ulice Pod strojirnami 10, ale ze strechy na tebe dohlidnu. Jestli jsi nekde v ulice Pod Krocinkou je to pohoda.
Jsem kdykoli pro schuzku, domluvit se a zprovoznit to.
Telefon - 724035955.
Jsem pro relativne rychly zprovozneni proto prosim urychlene na tom zacit delat.
Včera, přátelé, včera ve 22:50 nastal ten velký okamžik!
APčko ve víceméně konečné konfiguraci, v doufám už konečném umístění (nakonec se jako nejvhodnější ukázal falešný strop na WC ) s doufám už konečnou kartou a anténou navázalo spojení s bodem Krynn.
Ještě jednou bych chtěl poděkovat Krynnovi, který nebyl líný a v neděli ve skoro 11 večer mi po telefonu diagnostikoval můj Linux. Celkem hravě pak odhalil, že chytám sám sebe (přijímací anténa dala přednost lokálnímu, mnohokrát silnějšímu, signálu před Krynnem). Stačilo poladit ESSID a běží!!!
Musím tedy přiznat, že buď vinou mé špatné konfigurace, nebo jakousi poruchou někde na trase jsem nedopingnul dál než asi jedno AP za Krynna, ale to se odladí.
Vysílací anténu zatím představuje půlvlnný "dipól", kus drátu zapíchnutý do pigtailu. Po bytě spojení jedna báseň. Vysílací anténa čeká na dokončení.
Ahoj Filio! Jsem taky na Kolbenovy (viz. monitor).Pokud uz mas rozjete budovani AP tak mi prosim posli nejake info!Mel bych taky zajem se konektnout a podilet se ale moc moznosti nemam (a taky toho o tom moc nevim...zatim tu brouzdam a sosam informace co to dá).
zdravim.. ohledne tech vysocan planuju v jandove APcko na strese a ceny by meli by podobne porseku tedy 64 za 400 , 128 za 700-800 atd atd... vse samodrejme neomezene ..vyhledove cca v nejblissi dobe
mel by to byt node kon-3 tam co je inetkavarna modra hvezda jinak sni nemam nic spolecneho )
Ahoj!No to by bylo absolutne skvely,tam bych mel celkem bez problemu videt aniz bych musel na strechu baraku.
Kde bude fyzicky AP umisten?Nad inetkavarnou a nebo spis na kraji baraku (bliz k viaduktu nebo nad policajty)?Pokud bude moznost tak bych urcite mel zajem,cenove to je v pohode.Prosim send me dalsi informace az to bude aktualni!Zatim zdravim
tak pratele, bod wormagor je prave ve fazi nakupovani hw, jelikoz bud mit 8portovej switch tak si dovolu ji nabidnout kabelove pripojeni dalsim uchazecum o czfree v tomto bloku domu tzn Novovysočanská asi 10 - 19, dale za roh herny vegas do spojovací ulice, takze panacci hlaste se at to muzeme nejak zpocitat a vytizid nod Stemar ))
Hojte... bydlim na Podvinny Mlyn .. je to mezi Balabenkou a U Svobodarny (Sokolovska ul.)...primo naproti bance KB ... sem ve 3.patre... jak si zjistim zda beych mel sanci se pripojit ... ? vubec, s ceho mam zacit ... vim ze mi poradite FAQ ... ale kdyby se nasel nekdo s kym bych si o tom mohl promluvit na icq .. byl bych vdecny