co se me tyce, registroval jsem se nekdy celkem pradavno, a k obnoveni fungovani mapy opravdu pomohlo vymyceni starych cookies. ale pak se samozrejme musi browsit se zapunutymi cookies.
jinak bohuzel, CVS pristup k mape hned tak nebude. Moje programatorske schopnosti se czFree bossove zatim rozhodli vyuzit na psani demona costd pro dynamicke ohodnocovani kvality spoju pro OSPF - ja bych se mozna radsi vrtal v ty mape, ale co se da delat...
Chtěl bych se zeptat zda-li by nestálo za úvahu zavést ještě jednu barvu. Barvu, která bude značit charakteristiku node, že se jedná o node, který je klient a není jen prostě zanesen do mapy. Těch modrých kotoučků v mapě je tolik, že je to nepřehledné. Mohlo by dojít k částečnému vyfiltrování těch bodů, které jsou již opravdu reálně připojeni a které se chovájí v rámci celku jako celé sítě CZFree klienty, aby se to dalo reálně využít při plánování nových cest. Také by mohla mapa jako dříve ukazovat takové ty zelené spojovací čáry.
No je mi jasné, že se to střetne opět s jakýmsi strachem a obavami popřípadě jakýmisi hrdostmi jak to tu někdo vyjádřil, ale fakt je, že situace je nepřehledná a že jen rozlišit, které AP je otevřené a neotevřené z ulice je nedostatečné.
No lepsi by bylo rozdelovat fungujici node na Klinet - server. Klient svetle zelena, server tmave zelena...aby se poznalo, kdo je zakaznik a kdo pripojuje...
a ne, a ne, a ne. prostě mi ta mapa chodit nebude. smazal jsem cookies. zavřel explorera 5 a znova spustil, zalogoval. změnil profil.
vidím normálně nějaký popsané body, modrý, zelený, červený. ale nějak nemůžu přidat novej, ani ten, co jsem tam kdysi přidával tam není. a nejsou vidět takový ty satelitní snímky baráků, co tam kdysi byly.
a taky tam nemám to tlačitko gridd.
zkouším to ze dvou pc, a z domu a nic.
Zkoušel jsem mapu u Jirky Boháče na stejném prohlížeči, na kterém to jemu chodí, a nechodí mi to. Je to grafický links
s patchem na ukládání cookies na disk.