D_R_O_B_E_K
Junior Member
|
login: no střechu snad z papíru nemáme, ale přesto si aspon nikdo neberte lodičky
ALL: Doufám že ve středu chytnem signal z heavena, ale kdyby ne, napište mě sem všichni prosim, kolik byste byl kdo ochoten platit za internet(a hlavně počet lidí který tak bude připojen)
a) 128Kbit zaručeně (násoskové, kteří jedou pořád)
b) 32kbit zaručeně+co zbyde na lince(měl by tam prý být sdílen 1 Mbit)=> není to vhodné pro stálé násosky, ale mimo špičky to bude lítat asi pěkně rychle
c) jinou rychlost(navrhnete si maximální cenu co chcete platit za určitou rychlost)
znám jednoho poradce přes konektivitu a on mě zaúkoloval že to mam zjistit. Jinak říkal že na Břevnově to skvěle funguje 1k kč /128, 500kč/32kbit. Já vím, ceny jsou stejne jak od UPC ale jinak se to nezaplatí-pak už by opravdu zbýval jen ten hybrid ze satelitu a ten se vám nelíbí kvuli rychlosti. Jinak nejlepší by samozřejmě bylo když by se podělil (příklad) 1 Mbit/32(vyšlo by to přesně na 16K, což je +/- cena mikrovlnýho připojení z Opatova) jenže pokud by mezi těmi 32 lidmi byli násoskove typu 24/7 tak by to bylo zabitý, proto se násoskové MUSÍ oddělit od ostatních. Navíc pokud by se udělalo to sdilené diskové pole, tak by se linkám do/z inetu asi také hodně ulehčilo. Pokud máte někdo jiný nápad, jak nás konečně zapojit do inetu tak to sem prosim napište.
|