To nemuzu rici,, snad jo. Bylo by to super. Kdyby chtel, dal by se k nemu Edimax s nejakou sektorkou smerem k vam. Zasahlo by to i Waska a doslterelilo i na Bustik.
Ae nemuzu mluvit za nej, musi se k tomu vyjadrit on.
cau
hele myslim ze by to slo.
Sice budu mit asi mraky problemu dotahnout upt nahoru, postavit stozar a donutit drustvo, aby nam to povolilo.
Ale test by mohl vyjit.
Vzal bych ups od benyho , vylezl bych na strechu, polozil tam ap antenu do ruky, a mohl bys skusit konekt. Co ty na to ?
a az by to bylo aktual , tak by sme se mohly dohodnout co dal. Premejslim jestli bych dostal nahoru i 220V protoze bych tam asi pravdepodobne dal i malej switch a mozna dalsi dve ap na vykriti centra a sitne. a mozna si vymnenime ulohy s benym. Sem prece jenom vis.
By se proste videlo.
Muzeme se na nekdy domluvit. Teple se obleknem .
Já bych byl všema deseti pro odzkoušení. Bohužel vlastní HW budu mít až za 14 dní (dneska jsem osobně navštívil prodejnu a měli by mi zavolat hned jak to dojde).
Myslím, že kdybych zakoupil směrovku 24 k sobě i k Tobě, tak by to mělo jet jak z praku. Otázkou zůstává, co vše je na Tvou stranu třeba doplnit abych začal šetřit.
Jinak jsem celý víkend doma a pokud bys měl zájem a možnost, tak můžeme klidně začít měřit. Nejrychlejší kontakt na mne je mobil.
Také mám pocit, že by to mohlo řešit problém Staré Kročehlavy - Lachtan. Na mne by měl slušnější anténou vidět.
test muze samo bejt
to neni probs.
na strechu pristup kdykoliv
ale s vystavbou anteny na strese muze bejt problem.
Kdyz bude potreba pokusim se zaridit. Zajistim elektriku a prislusna utp stozar atd.. krabici atak pod.
Z toho balkónu máš výhled na Buštěhrad?
Já myslím, že pokud nejsi zrovna v přízemí, tak by výška nemusela být kritická. Přijde mi, že jsem dost vysoko.
Škoda, že nemám v notebooku možnost externí antény. Už bys zažil další útok na sí?, jak bych se sběsile snažil něco v éteru ulovit.:o))
Nakonec jsem se, po pročtení všech možných specifikací a diskuzí, rozhodl pro D-Link DWL900AP+. V pondělí bych ho měl mít. První den předpokládám na seznámení. Od úterý by měl jet na půdě s dodanou anténou (2,5dBi) a hned jak obdržím externí anténu 24dbi, rád bych vyzkoušel klienta proti někomu v Kladně.