Zdar vsichni.
Tuhle sobotu jsem pokusne dal dalsi antenu do Cernolic a namiril ji smerem na Sloup a dal. Zkuste zmerit, zda v okoli nenajdete sit s nazvem CERNOLICE3. Pokud ano, a podari li se k APcku pripojit, je velka sance na pripojeni k internetu.
Fotky, kam antena miri vystavim co nejdriv.
ta Alcoma je velmi pravdepodobne CRA. Neco jsme tam v okoli pro ne delali. Jinak tam mam na 2,4 signal treba ja Měchenice , Davle, Oleško, ale třeba i kousek Hoštěradic.
To Cihak: Jestli mas signal jen z Cukraku, tak to dal, nez do Davle, neprojde, jelikoz pak Vltava dela oblouk za roh Jedine udelat nad Davli (nekde na Brunsove) retranslacku.
Směrem na Knín já konkrétně nevidím, mám tím směrem zrovna panelák. Ale shodou okolností v tom paneláku bydlí další kolega, co by se připojil také. Mohu od něho ověřit, kam až (ze střechy paneláku) dohlédne. Nejsem si jist, zda je Knín přímo vidět, protože leží také v údolíčku, co si pamatuji.
jde mi spise o ty vesnicky za kninem. Z naseho bodu je vidim. takze kdybychom se tam domluvili na otocce.. A taky vidim BTS Tmobilu. Ale ti jsou na podobne akce dost drazi.
J.C.
Tak, koukal jsem na to a vypadá to, že Slapy jsou dokonale odříznuty. Ze všech stran nějaký kopec. Bohužel i směrem na Knín. Úplně jsem na tenhle zapomněl. Přímá viditelnost je jen na Buš a pak Rabyně a Měřín (horní část), ale to už je na druhé straně Vltavy.
Stejně to byl blbej nápad, stavět vesnice v údolí ;-)
Vezmu zejtra dalekohled a prohlédnu celý horizont, v dáli ještě nějaké baráky jsou, ale to je už dost na východ od Knína.