Souhlasim s antenou na kostele :P
Ja jsem na namesti Svatopluka Cecha a vyhled nahoru moc nemam Na saidima nevidim, ale dolu na moskevskou a zitomirskou jo.
mame byt na rohu Krymske a Kosicke s vyhledem na Vrsovicke namesti - 3 patro.
Zaroven mame pripojeni 2MBit k Inetu - bohuzel s limitem prenosu dat.
Jste nekdo pobliz, aby se bylo mozno zapojit do site ?
Telefon: 0603-277068.
Diky moc. Pyta
P.S: S pristupem na strechu je to lehce horsi - probiha jeji rekonstrukce, ale mame rohovy balkon a jsme schopni pokryt:
Vrsovicke namesti, Kosicka, Krymska
Bydlím na rohu Slovinské a Ruské, což je vršek Vršovic na rozhraní s Vinohrady. Výhled ze střechy je přes celé Vršovice až na Bohdalec na jedné straně a do Nuslí na druhé straně.
Bohužel směr na Vinohrady mám skrytý, kvůli susednímu domu, který je výš než náš.
Vhledem k tomu že obývám půdní byt, není problém s přístupem na střechu a zjištěním elektřiny.
Zrovna nedávno si soused, který doma proniká, nechal instalovat anténu od BroadNetu.
bydlím na rohu Slovinské a Bulharské v půdním bytě s neomezeným přístupem na střechu.
Viditelnost mám zhruba stejnou jak je uvedená na fotkách na 1. straně.
Četl jsem, že diskutujete vybudování společného sektoru. Měl bych také zájem. Můžete mi sdělit poslední status?
Ahoj,
take jsem byl posledni dobou ponekud zaneprazdneny :-((( Nyni jeste na zbytek tohoto tydne odjizdim na Slovenslko. Kazdopadne do stavby pointu se hodlam pustit temer ihned po navratu. Politicky mam prejednane umisteni PC na pudu. Stozar jsem jiz jednou mel, ale byl mi ukraden :-(( Zbyl alespon drzak.
Rad bych pozadal o par rad, v oblasti SW je to OK, spravou siti a UNIXu se zivim, ale spis kde a jak vhodne zakoupit potrebny HW. V prvnim kroku bych asi zacal se smerovkou a nasel vhodny bod k pripojeni na pater. Puvodne jsem myslel na K2, ale nyni je novy bod jeste blize ke mne. Kazdopadne je nutne to domluvit a otestovat.
V dalsim kroku by se vystavela sektorovka ci vsesmerovka, podle zajmu, potreb a dalsich okolnosti, financnich prostredku nevyjimaje.
2Hopan: tak ja bydlim presne na druhem rohu Bulharska - Zitomirska :-) Bydlim ve druhem patre, ale na pude mam bezva zeleznou bednu na PC a UPS, svedeny kabel, vyvedenych 220V, vse dost profi a na strese dost slusny stozar asi 4m nad strechu a na nem zatim Breez od TELE2 s hnusnym limitem 200 MB, ale rychly super 384 ÷ 550 kbps.
Nevnucuji se jako distribucni bod za kazdou cenu, Hradesinska by byla asi jeste vyhodnejsi, otazka je, zda "jdvorak" z Hradesinske chce a ma na nejmene dve anteny a prislusny router a do kdy by to chtel realizovat. Ja potrebne anteny, karty, router a zafinancovani jsem schopen realizovat ve velmi kratke dobe, kdyz o to pujde. Jde mi jen o to, abych TELE2 mohl odhlasit a mit jine pripojeni a nejlepe nejpozdeji do konce rijna. Bude-li kdokoliv kolem mne rychlejsi, budu jen rad a klidne pomuzu!
Kolem mne v oblasti Vrsovice vidim hodne zajemcu, nejmene asi 5 ÷ 7, takze by to chtelo neco opravdu jiz udelat, nez bude ZIMA! Vidim to na schuzku treba v Kodanske "U Carodejnice", to je v bloku co je stanice 135 do centra, kde bysme mohli projednat co a jak a kdy. Co rikate? Kdyz tak klidne volejte (0737) 920 579.
Znovu jsem to zkouknul a vidim, ze "orca" v Hradesinske je na tom z nas ve Vrsovicich nejlepe s umistenim, pokryl by smerem severovychodne, severne a severozapadne zatracene velky kus Vrsovic, mozna dost i Nusle. Vybaveni ma, Linux jak rika umi, chybi jen karty a anteny. Sakra kolegove sejdeme se a zkusme to poradne domluvit !!!