Vsechny zdravim,
mam v mape zaregistrovany bod Pavel - Krc, rad bych se pridal.
Z drivejsich variant a projektu, ktere nevysly nebo skoncily, mam k dispozici 2 karty XI-626 s pigtailem v routerech Pentium cca 160MHz s v podstate nakonfigurovanym Linuxem.
Co zatim nemam jsou anteny, chystam se porad vyrabet plechovkovou variantu.
Mohu se nejak pridat? Mam v tech informaci ze spletitych for docela zmatek.
Ahoj,
právě jsem se sem zalogoval.
Napiš prosím adresu, z fotek jsem nepoznal, kde je AP ani jsem se neviděl ( ul. V podhájí). Jestli je můj odhad dobrý jseš na rohu Jeremenkovy u cukrárny.
Pokud ne bude viditelnsot můžu i postavit vlastní AP.
Zdraví Ota
to PavelS: Kontaktuj i4, protoze na me bohuzel nevidis
to Ota: Tvuj odhad je naprosto spravny a s nejvetsi pravdepodobnosti ti to pojede i bez prime viditelnosti, protoze jsi hodne blizko. Ale kazdopadne to bude lepsi jeste promerit. A take se pridej do mapy.
to Dap: zas tak jsme se neopili, takze to snad klapne.
to StayD: neurazej se tak a nebud furt tak nasr...... ale to ze tu nejsou vsichni jen pro tebe je fakt. Dale bych ocenil, kdyby jsi toto forum usetril svych vylevu. Stejne na ne neni nikdo zvedavy a plno lidem to krade drahoceny cas. Staci ze ma Vase forum milion stranek a vy stale nejste pripojeni. DEKUJI TI z celeho srdce i za ostatni.
Dnes jsem na této stránce poprvé a zaujala mně možnost připojit se přes Váší anténu. Bydlím na Zeleném pruhu (můj dům je na jedné z fotek). Chci se zeptat, co mám udělat pro to, abych se mohl připojit. Můžete mi poslat nějaké informace? Děkuji
Hoj, rád bych se připojil, bydlim tady <a href="http://www.sweb.cz/pivniliga/a_7.jpg">tady </a> bohužel sem takovej lamer že nevim jak zanýst informaci do Monitoru... moh by mi s tim někdo píchnout?
Zdar lidicky, tak ctu tohle forum a je to presne to co uz hledam 3 roky. Bydlim primo v Podoli u zastavky Dvorce, je to barak primo na proti vchodu do Zlutych lazni. Jiz delsi dobu se potykam s ignoranci UPC a telecomu, adsl se pravdepodobne take nedockam, tak vyuzivam toho, co zde ctu. Pokud by mi nekdo mohl pomoct s problemem pripojeni k internetu vzduchem budu mu moooc vdecen. Dale Vam chci i zdelit, ze cely barak vlastnime takze by treba nebyl problem zajistit i pripojny bod na strese. Diky za brzke odpovedi a jsem s pozdravem Matrix_DC...
Ahoj vsichni.
Tak uz ted zkousim provoz (od 4.4.) s vypujcenou antenou, jako koncovy bod. Neni to nic extra, s lepsi smerovou antenou to snad bude lepsi.
Kdo nevidite na AP Dvorce napiste, muzu pripadne postavit AP.
Podařilo se mě zprovoznit připojení pomocí HW DWL-900AP+,
se směrovou anténou Q10 (10dBi), pokud by byl zajem muzu udělat AP (Jsem kousek od Armabetonu - Zelený pruh).
vzkaz pro j. hnata:
te'd už je aktualní poslat to číslo
Ahoj,
vsem, kteri jsou u mne registrovani, jsem pridelil pevne IP.
Tuto IP adresu vam DHCP server pokazde prideli stejnou vcetne vsech potrebnych informacich o siti.
v pripade problemu me kontaktujte.