IPS??? Snad ISP, ne? IPS jsou nějaký zedníci. Domluvit by se šlo, ale proč, když czfree se připojuje přes TransGas? Problém je, že by na všechny stejně nebylo vidět. Kdyby tak byla Hanspaulka obyčejný, placatý, panelákový sídliště...
Můžu ti tady ty ceny vypsat a myslim, že by se nám neudělalo dobře. Teď shánim někoho, kdo mi to změří ode mně ze střechy, protože lada tvrdí, že z města určitě něco chytim. Btw: Nevíte někdo, kde přesně je ta budova TransGasu? Vidim Corinthia hotel a mělo by to bejt někde vedle...
Jo, akorat se mi nechce kupovat "naslepo" kartu s antenou... i kdyz bych to mohl v bazaaru zase prodat... Chtelo by to nekoho s vybavenim splasit. Treba bych za to nejakej zlatak nebo lihovinu daroval...
Zdar, to by snad nebyl problem. Da se to nejak zamerit? Souradnice a tak? Dalekohled sezeneu, digital s velkym zoomem sezenu notebook a antenu nesezenu... Kdybys to prosimte s Stb domluvil, tak by to bylo super. Mozna casem sezenu starou parabolu, ale nejdriv to potrebuju zamerit a zmerit. Cas si udelam kdykoliv (odpoledne+vikendy). Zatim zdar!
Našel jsem jediný bod který vidím a zove se Hadofka, ale jestli jsem z fóra správně pochopil z tohoto projektu sešlo. Mohu nabídnou svou střechu na Evropské 90 (což je přibližně na křižovatce Evropská – Starodejvická) bohužel není to žádný čahoun takže nic moc výhled.
Mám i nějaký HW, (2xISA Symphony , Symphony Ethernet Bridge, BreezeNet SA-10, cisco routery a nějaké všesměrové anténky -různých kapacit), kdysi jsme s kamarády provozovali malou bezdrátovou sí?, jenže časy se mění a kamarádi se stěhují. :-) Tak a teď to vše leží v šuplíku a jen se na to práší, rád bych se připojil neb myšlenka metropolitní sítě je můj dětský sen. :-)
Dejte někdo echo zda mám šanci se připojit.
Díky