frodo: dik za info, i kdyz nejsou zrovna dvakrat potesujici... (min dva tydny to jeste nepujde...). snad se to pak zlepsi, vcera jsem si spocetl, ze od 30/11 ma thundernet 32% downtime (na routeru kazdou pulhodinu pingam seznam.cz a google.com), takze je co zlepsovat:-)
Neslo by zatim aspon nahodit jizak na wifi, aby slo vyuzivat jizacke czfree site? Kdyz uz se bude inet zprovoznovat dele, tak aspon aby czfree bezelo... jizak neni jen iGw, ale take spojovacim clankem mistni czfree...
Mne osobně přijde, že lidem vůbec nejde o nějakou sí?, ale jenom o levné připojení k inetu - což mě docela mrzí. Proto všichni hledají nejkratší cestu k TH a na propojovaní mezi sebou ani nepomyslí.
Ja taky myslim, ze tu nikdo spinu na TH nehaze. Opravdu rozhybal czfree na jizaku a to hlavne diky skvele (ale take urcite draze zaplacene) poloze vysilace. Dostat se na strechy na jizaku je dost tezke, ty s vyhodnou polohou jsou jiz obsazeny mobilnimy operatory apod. a dostat tam vsesmerovku je temer nadlidsky vykon.
Myslim, ze je vsem jasne, ze TH na czf nevydelava, ale je to pro nej spise dobra investice do budoucna.
rekl bych to asi takhle: thundernet je predevsim *jedinej* poskytovatel netu v okoli, to je jeho hlavni deviza.
Na tom ze vetsina lidi se do czfree pripojuje s primarnim zajmem z toho neco ziskat (inet) prece neni nic divneho, co neprirozeneho, natozpak spatneho! Proc se divite ze bez TN by se CZfree nerozhejbalo - proc by taky melo? Vzdyt ta inetova konektivita je na czf to nejzajimavejsi, nebudme naivni a nelzeme si do kapsy...