Jestli nekdo ma pristup k Ovisu 1120AP a k programatoru EEPROM, a da se ten flash vyndat, pak by mohl zazalohovat puvodni flash, nahrat tam flash z nejakeho jineho AP s Realtekem a v pripade ze by to nejelo, muze tam v programatoru nahrat ten puvodni....
Asi je tam ten flash napajeny na tvrdo, co? Skoda... Tak jedine tam ten jiny firmware risknout, nebo od tech cinanu vydolovat zdrojaky nebo at ten vykon upravi...
Myslis ze to maji pod GPL?
Asi si jeden ovislink koupim a zacnu se v nem prehrabovat ..
Hodne zajimava vec je, ze ten RTL8181 co se tam pouziva ma primo v sobe pci bridge a umoznuje
pripojeni 2 PCI device, coz by nemel byt problem vyvest.
Dokonce podporuje 3.3V a 5V PCI a rev 2.2 :-)
To by nebylo spatne vyrabet si z toho miniroutriky
Pokud vim tak to neni zajistovane tim chipem ten switch. Ten ma zrejme 2 ethernety a na jednom byva obcas navesen 4portovy switch (zrejme). Videl jsem ta zarizeni vetsinou s 2ma porty (nemyslim ovislink, ale jina podobne).
No to je kazdopadne jedno, dival jsem se na schema zapojeni philips RF, kterou je zrejme ovislink osazeny, a chtelo by to vyzkouset vyzkouset pohybat s tou regulaci natvrdo, at vime jak hluboko s vykonem je to schopno klesnout.
uz jsme se v tom trochu rejpali. Instrukci iwpriv (nastaveni radia) se na nizsi vykon nedostaneme. Zatim to vypada, ze bez tech zdrojaku jsme v pr.... . Je mozne, ze to to radio to ani nedokaze, ale tezko rici. Zejtra poslu ty mail adresy a nasi dosavadni korespondenci s Ovislinkem.