Zdravím,
tak se v UH konečně věci pohnuly. Do budoucna mám zájem taky s tím připojením něco provést.
Až budu v UH tak se podívám jak to vypadá s výhledem na Tupesy - Zlechov (jsem z Mařatic), snad bych mohl mít přímý výhled.
Nepřipravujete nějakou digitální podobu přístupových bodů a vůbec celé sítě pro UH a okolí??(mapa pokrytí Prahy je na velmi dobré úrovni).
Pokud máte nějaké aktivní diskusní forum, pošlete mi odkaz.
Momentalne finishuju pripravu brany do Inetu, ucim se QoS atd. Taky jsem dnes delal trochu na Ronji - po premereni obou hotovych TX casti se zjistilo, ze ani jeden neni uplne OK, takze ted budu asi chvilku hledat buga.
Momentalne tak nejak nemam cas delat na strankach, resp. na textech pro ne, protoze chci napred aby to chodilo u nas. Rekneme tak po mesici bych mohl mit uz dost klidu a zkusenosti se poradne zamyslet/pustit se do pripravy site vetsiho rozsahu. Je treba si uvedomit ze leden ~ zkousky :-(
Btw, byl jsem se podivat do toho Telecomu. Moc mila pani mi vysvetlila, ze jde o tamhletu krabicku lezici na stole a ze ji tam maji teprve tyden. Co sem tak omrkl, bylo to normal HW AP, pravdepodobne bez externi anteny ("Ja nevim, jeste sme nemeli skoleni") :-)
Jestli mate nekdo notebooka s wifinkou, myslim ze by stalo za to vyzkouset signal v protejsi hospode u okna (a pivka ;-)
Chyby na TX odstraneny, jedno RX a jedno AUI jsou rozdelane.
Vypada to, ze by jista firma mohla mit zajem delat cast Ronji, konkretne
elektroniku (bud jenom tistaky nebo i komplet osazene desky). Kompletni elektronika v profi provedeni by tak vysla cca na 4 tisice (resp. desky 1200) za jeden spoj. To je samozrejme vic nez kdyz se bastli na kolene, ale usetri se spousta casu.