Dnes jsem dostal povoleni od druzstva k instalaci na strechu.
10.3. nejpozdeji, mi prijdou karty z i4. (alespon to tvrdi v kramu). V te dobe uz bude vse pripraveno na spusteni site :-). (pokud se neobjevi tezko pekonatelne problemy, ale to si myslim neobjevi).
Ten samy den dostanu prideleny rozsah IP pro Letnany, konna se schuzka spravcu routeru v oblasti proseka, tak se tam pujdu podivat.
Takze spusteni CZFree v Letnanech bude v tydnu od 10.3. a dale. Az to pobezi tak predelam tu svoji stranku bratrk.webpark.cz a popisu tam vsechno co budete potrebovat k pripojeni.
cau, cca pred tejdnem me nekdo poslal autorizaci na ICQ ohledne czfree v Letnanech. Bohuzel sem v tu chvili zkousel jinyho ICQ klienta, autorizace asi neprosla :-(
Taky si nepamatuju kdo to byl :-), takze jestli mi tedka nekdo nadavate, poslete mi autorizaci znova. Ted uz to zmaknu :-)
Dotaz komu patří sí? lab,vystrčil jsem sí?ovku z okna a hle našel jsem sít lab. Tak kdyby jste mi hohl někdo říct komu patří,pracovní skupinu atd. Díky moc
šlo by se připojit z letnan???Bydlim v ulici Malkovského 598,šesté parto s výhledem na Dáblice ,Tesco,Prosek....Jenom mi prosím napište jestli by to nebyl takový problém....Velké DÍK
Ja bydlim v 600 a jsem pripojeny na bratrk, ale ty ses na opacnou stranu takze se budes asi muset pripojit na Prosek. Takze se podivej do fora Prosek, je tam nekde na konci odkaz na howto pro zacinajici jako ty.