Na vyhlášený sraz se s potěšením dostavím . Probereme všechny aspekty vašeho bodu a infrastruktrury a vymyslíme to nejlepší řešení - například AP CNET je shit, bude se muset vybrat něco kvalitnějšího, o litr dva dražšího.
Budu se těšit na nové, velmi zajímavé rozšíření CZFree.Net o nový velký kus Prahy .
Ahoj
Také bych se rád připojil. Bydlím Na Veselí 3 (téměř roh Na Pankráci a Na Veselí) a vidím přímo z okna zhruba na západní třetinu J@soňova paneláku (ze střechy nejspíše na celý). Takže bych se také dostavil na sraz do Krušovické hospody.
Bydlím v posledním patře 13p. na sídlišti Novodvorská z balkonu vidím větší část Prahy včetně Hradu a za hradem Říp a když je hezky, tak i Milešovku. Na dohled mám Barandov, Braník, Podolí, V Chuchli, Zelený pruh, Pankrác, Lhotku,atd. No, chtěl bych vědět zda se tady mohu připojit a případně rozvést internet i po okolí. S HW nemám problém, potřebuji však poradit s instalací té antény.
Proste jsem natocil antenu smnerem k BRUTOVI nastavil jsme SSID ip adresu masku GW a byl jsme na netu ) ale kde je ten AP na kterej se konektim by mne taky zajimalo protoze na vysehrade zadnej AP tim smnerem kam ukazuje moje antena neni
To Martin2, Naf: Celkem rad bych vyhledove postavil optolinku nekam k vam (a asi nasledne pres nuselak, ale tam uz jsou dalsi .
Pokud mate zajem, tak se pls ozvete. (jeste to bude chtit zkontrolovat viditelnost, ale strechy by snad mely byt OK - ted to ale overit nemuzu, nebot venku na to neni nejvhodnejsi pocasi
Marble
P.S. mikrovlnu nestavim, bot moc nechci a hlavne to u me temer nejde...