Všem mazákům přeji hezký den.
Jako asi každý nováček prosím o pomoc při zřízení připojení do sítě czfree. Bydlím na Praze 5 u Palackého mostu.
Chytám andel.czfree.net
chanel 5
BSSID - 00E098BE0AF3
Link quality 70
Signal strenght 80
Díky za radu, ale nevím jak se připojit. K tomu AP se to připojí, ale nepřidělí mi žádné DNS, takže nic. Asi nevím jak na to. Slyšel jsem že ti musí být přidělena IP adresa, aby bylo připojení možné. Nevím ale na koho se obrátit. Zařízení mám vlastní tj.
PCI wi-fi karta Dlink DWL 520+
anténa Yagi (vlastní výroba) 15db na střeše domu
Signal na czfree.net - dnes stabilních 90%
takže čekám na další radu. Předem děkuji všem.
Heh, no proste najit vlastnika toho node.
At uz pomoci mapy, ci tim zpusobem ze pokud ESSID v mape neni, pokusim se zamerit smer odkud signal jde a zkusim v mape najit odpovidajici AP.
Pokud je to centrum Andela, tak to stejne bude sit connection.cz takze se obratit klidne na ne.
Poradte lidi. Jsem dole na Radlicky a muj notas vidi Jedinej node a to CZfree.net.APRAPB. Potiz je ze zrovna tenhle node ma KO www stranky. Tak nemam zadnej kontakt. Otazka zni, je tu nekdo kdo ma kontakt nebo primo spravce? A druha otazka zni, zda me pripoji jsem prespolni obcas v Praze. Clen FreeNetu z Brna dik. Jaromir
Kdo mi poradí popřípadě dá kontakt na někoho z drtinova.czfree.net nebo drtinova2.czfree.net. Oba dva vidím a měl bych zájem o připojení. Tak zatím díky Seytchek