vsak jsem to uz rozjel, jen jsem rikal, ze neumet trosku se systemem a byt naprosty zacatecnik, ktery czf4bfu nikdy nevidel, tak bych to dohromady asi nedal. to je holy fakt. i tak diky za zajimave postrehy
Myslim, ze se shodneme na tom postupnym prolejzani vsech servers.list . Byla by to hodne dynamicka vecicka. Novej rozcestnik by se dohodl s nejakym jiz existujicim rozcestnikem, kam by ho pridal... nasledne se o nem dozvi vsechny czf4bfu servery (berte s rezervou )
Dale bych implementoval nejaky list s vyrazenyma rozcestnikama - napr. pri prejmenovani nebo ruseni serveru, aby se 1) informace o nem nezobrazovaly a neprodukovaly dal 2) aby nebyly duplicitni zaznamy v rozcestniku
Shodnem se na tom nebo mas jeste nejaky napad nebo pripominku? Mame sanci vytvorit normu, jde jen o to, aby byla lehka k pochopeni a na vyvoj
Ahoj, dneska jsem si po douhe dobe nahodil za ucelem testovani na desktop R00Tuv win321 client, zadal prvni adresu co mi prisla pod ruku (czf4bfu.kobylisy.czf) a pustil hledani. Za chvilku to vyhodilo chybu (viz priloha) a ani po odklepnuti to dal nepokracovalo.