Omluva za výpadek na Kyjeroutru kdy jsem se naštval a předělal kompletně kabeláž. Takže střídavě nešli linky Gookin<>Kyje, Kyje<> Pacínek a AP. Výpadky na multilinku mohli ovlivnit provoz i v HMNetu.
Děkuji Gookinovi za spolupráci. Přeji hezké vánoce. Zdravím Karel
Malé Vánoční téma,
dnes jsem dostal několik sms s přáníma k vánocům jedna ale, vedla byl to Pacínek (CM). Text přepisuji doslovně doufám že, by mu to nevadilo:
Pohodička aby vládla, hodně dárků, haldu žrádla!! :-) preje Radek
Cau,
nevíte prosím vás někdo náhodou, jak je to s připojením na CZFREE v Dubči nebo Dubečku??? mám wi-fi, internet mám přes ní, takže ho od czfree nepotřebuju... jde mi čistě jen o připojení do czfree.
Ahoj,
takže pokud vidíš na nekterý ze stávajících node asi Gookin nebo Kyje bylo by to možné. jinak je připraveno spojení na Zbynka brejlu a odtud bude do HM. Je možné udělat i link např. smerem na horní Počernice nebo černý most prostě kam by bylo vidět.
Ted mne napadá i Laktos milk.kabel.HMNet.APX.X
Možná by bylo dobré si zavolat a domluvit se. Zatím by se realizovalo spojení Dubeček<>Zbynek Brejla - dolní Měcholupy a souběžně by se řešilo připojení Zbynka do HM.
jinak co se týká inetu tak si myslím že, nyní budou velmi zajímavé ceny docela by mne zajímala cena inetu v Dubči. Myslím že, jsme schopný to nabídnout levneji.
No uvidim co se da delat. Jinak ted mam tyden dovolenou takze nebu vubec schopen nic resit. inet mam 600Kc mesicne za 256kbit. kdybys vedel o necem lepsim v okoli, rozhodne by me to zajimalo. Zatim cau a jeste se ozvu.