zdravim, experimentuju nyni s vyse zmineou konfiguraci a v /etc/init.d/ je skript na spousteni dnscache. Bohuzel ve skriptu je odkaz na binarku /bin/dnscache , ktera tam neni a myslim, ze by se mi to docela hodilo. da se tam nejak jednoduse dohrat nebo je to slozitejsi proces? nebo delam neco blbe? dik za info.
Par postrehu s timto APckem: site survey hrozne blbne, sily signalu jednotlivych nalezenych APcek kolisaji od 1 do 100 a kdyz se chci pripojit na APcko, ktere ma urcite dobry signal (prestoze se vetsinou ukazuje 1), napise to connect failed! Problem nezmizel ani po nahrati 3.0F. Nastesti po rebootu se vzdy pripoji a linka pak funguje krasne, PL temer nulovy, rychlost slusna. Brzy asi vyzkousim nejaky hackly FW, aby z toho byl skutecny router, hodi mi sem prosim nekdo odkaz na nejakou nejlepsi verzi? Nerad bych tam nahral neco nefunkcniho, diky.
to rimaczfree bohuzel tohle takovy smejd neumi, taky jsem to chtel udelat pres nej ... ale jak jsem zjistil ze ani takovou obycejnou vec neumi hned jsem ho zavrhl ...
- development
- freenet, education
Ahoj, mam dotaz a problem.
Znamej provozuje Ovise 1120 jako klienta, je to s original fw, verzi presne nevim, ale je to koupeny ted nedavno. Bohuzel se to jako klient zakusuje a to tak ze hodne casto - nekolikrat denne... Pomuze pochopitelne jen vypnout zapnout. Setkal se s tim uz nekdo? Kdyz jsem to nastavoval, tak uz se mi to zdalo podezrely, protoze pri ulozeni hodnot se to nechtelo samo restartovat, respektive to zatuhlo a muselo se to vypnout zapnout.
Nemate nekdo nejakej vselek?
Nechce se mi to flashovat, kvuli zaruce. Cetl jsem tu nekde o posileni zdroje - muze to nekdo prosim potvrdit - skutecne to pomuze?
to rimaczfree - vyborny byl TP-Link WA200+ .. bohuzel uz nejde sehnat ... ted misto neho zkousim D-Link AP900+ s FW 3.7 .. zatim zda se OK uvidime .... dokonce jsem jeste nevidel na logu zdvojene packety (ale na zhodnoceni je jeste brzo)
- development
- freenet, education