hele ste někdo ze zálabí? Já bych se tady docela rád o něco takovýho pokusil. Myslim že tady mezi tim hafem velkejch baráků se najde spousta lidí který by do toho šli taky, jenom je nějak vyhmátnout a je to. Tahat tady metalický sí?ě je podle mě kravina. Propojení samotnejch účasníků by asi bylo nejlepší taky přes wifinu a router by byl pěkně součást sítě.., ale to je jenom nápad.
Sleduju to tady delší dobu a myslím, že to stojí v Nymburce totálně za hovno!!! Přes rok mám Eurotel data nonstop a čekal jsem, že se za ten rok něco změní, ale nezměnilo. Začíná mě teď interesovat oceany.cz, takže zatím pá.
Trochu si přestřelil. Data nonstop si platím sám, ale to je nepodstatné. Můj příspěvek je samozřejmě o tom, že bych rád, aby se něco dělo. Něco jsem zaslechl od kamaráda z Peček, že to chete táhnout z Kolína na Sadskou a potom, kdyby byl zájem i do Nymburka. Je to pravda nebo je to info jedna paní povídala?
Jasne ze vim . Uz sme kecali prez ICQ a testovali sme tracert ) ..
Trebestovice to nahodou rozjeli . to chvalim .
hufnagl : kazdej zacinal .
udelej si APcko . pripoj sousedy , nejakey ten tejden parte hry , potom zatouzete po netu kupte si nejakou 64ku , a postupne navysuj . cim vic lidi tim lepe .
Muzu ti jen rict ze ja do toho narval uz hafo penez .
navic sme my dva s kamaradem udelali ronju , a rozsirujem to tu
takovy kecy typu susim hubu na Data nonstop budes ai zvatlat hodne dlouho . takze se ted snazim te vybuzerovat a dokopat k tomu aby ste si uz neco konecne postavili a nesusil sis hubu na data nonstop
Tuším že Poděbrady napíchnul na Breez (2.4 Ghz) z Kolína ...
jak je to s oceany .. to nefim ale asi tam bude nejaka konektivita .. .
Pokud hledate kvalitni sit (coz trochu je ikdyz nekde to ma sve mouchy obas to spadne nebo zahlti se to obcas to jede i rychlejc <pro VIP pouziva Motorola canopy> )
Pokud chcete kvalitni Backup .. ( coz neni u Něj žádná <na telefon se nedovolate > ... je to tak .. posranej pigtail z jeho prodejny trval skoro tyden, a kdyz kamarad chtel 2 metrovej pigtail dostal 30cm + prodluzku z H1000 :-D kterou pekne zacaloval .. tak jakey to musi byt Internet .. )
Nekteri sou spokojeni nekteri nejsou spokojeni ale co jineho jim zbejva a nekteri nejsou spokojeni a radsi si koupi drazsi od kvalitnejsiho ( LICA v nymburce naprosto perfektni .. a kdyz se par lidi slozi na tu pripojku tak bez debat OK )
Díky za info. Viděl jsem to jako rozumné řešení, za docela přívětivou cenu oproti LICA nebo MIRNETU, ale podpora asi žádná. Na mail žádná reakce a přesně jak říkáš na telefon se člověk dovolá, ale nikdo to nezvedá a nebo je tam hlášká mimo signál nebo vypnuto.