Nazdarek,
rad bych se pripojil na NET, ale na me adrese moc moznosti nemam a ani mi moc nevyhovuji (zadna kabelovka, pevna linka atd.), takze jako mozne reseni vidim czfree a KRYNN - nerad bych cpal nejakou antenu na strechu a stavel server - proste se chci neomezene konektnout za rozumnou cenu. Patrne ve vyhledu na KRYNN je jedinou prekazkou budova CKD v demolici - je to velky problem? Musi na sebe oba body primo videt? Nejradeji bych byl, aby stacilo dat antenu z okna.
Skrz celou budovu to neprosvitis, mozna tak pres stromy, max. strechu apod. Pokud by sis sehnal nekoho s dobrou antenou a notebookem, tak by to mohl promerit - tzn. zjisti, jake body jsou v dohledu.
Nabídněte řešení pro připojení Internet na klíč do domu v Paříkově ulici, Praha 9, Vysočany. Připojení bude využíváno více vlastníky využitím stávajících rozvodů v domě.
ahoj,udelal jsem ap na ohrade-strecha budovy reifeisen pojistovny,essid "babka00001".pokud mate zajem,tak se mi ozvete,meli by jste to 1 hop do netu....djdodo
To wormagor: V současné době se stěhuji do Novovysočanské ulice č. 19 (třetí patro).
Mám rozhodně zájem o připojení. Platí nabídka na připojení ke tvému switchi?
(Techtle mechtle s kabeláží tam budu moci začít dělat nejpozději 1. září,
nejdříve příští týden. Ale reálný je tak konec srpna.)
Prave jsem se prestehoval na roh vysocanske a kolbenovy a jsem pevne presvedcen o tom, ze CZF je to prave. Vyzivam proto vsechna modra kolecka v okoli, aby se ozvali!!! :-)
Popripade bila, ktera by mi mohla zmerit silu signalu. Moc diky
Ahoj,
mame tu jeden hlavni problem: nikdo tu nema v prime viditelnosti funkcni AP,mozna Filio nebo Mex Mer by videli na Krynna ale neni jasne co bude stat (a kdy) misto zbouranych budov v arealu CKD.Ja na Krynna bohuzel nevidim a ani jsem ho proto nekontaktoval.Budovani AP meli v nasi oblasti naplanovano Filio a Smile Inside ale nevim jak to vypada dnes.Pokud bys vedel o jine moznosti tak mne prosim informuj.Stale bych mel zajem se pripojit event. se podilet na budovani AP,nas modrych bodu uz je tady v okoli docela dost takze by to urcite melo smysl!