Mapa je super, jen skoda ze nesaha o fous dal za hranice prahy. Kdyz jsem umistoval svuj AP (Luc-Trebotov) musel sem to v te cerni odhadovat...
Pro lokace mimo zobrazenou mapu bych se primlouval alespon za koordinaty - ty snadno zjistim treba z GPS nebo z mapy a bude to naprosto presne (i kdyz v temnotach).
Mam dotas neda se ta mapa nejak stahnout a pak pustit v nejaky akrobatu?? je to desne maly a dys chces posunout tak trva nez se to refresne :(( pak aby se s tom prase vyznalo ale jinak je fakt cool akorat by tam mohlo bejt vic bilejch tecek misto modrejch x))
Jo a este jeden dotaz plz, jak to ze na ty mape je jeden zelenej bod o kolem nej 6km nic neni ani AP ani Zelenej puntuik by me fakt zajimalo x)) asi sem nejak mimo tak prosim o vysvetleni aspon trosicku
Predem se omlouvam jestli se uz nekdo ptal... Ted jsem se prestehoval, pripojny bod zatim nemam, ale moc o tom premyslim. Mam na mape uz bod u sveho stareho bytu. Jak ho presunu na jinou pozici? Diky.
Haloo chlapi, pomozte mi nekdo... Uz tejden pobiham po baraku s pajkou a sroubovakem a vubec vselijakejma naradima v ruce, docela by se mi libilo kdyby se barvicka myho nodu zmenila na oranzovou (under construction). Vite nekdo, jak na to, nebo na koho se mam obratit?
Nevim, nemeli by uzivatele moznost menit si status na construction/testing bez zasahu shury ? Takhle se vetsina nodu prehoupne z planing rovnou do functional a ty statusy postradaji vyznam.
me bohuzel take mapa nefunguje, tak jak by mela (i kdyz jsem delal vsechno mozny). Nevidim ortomapu. Je to skoda a tenhle problem ma vice lidi. Mozna by stalo za to tuhle bug opravit.))