REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
Zdar, dovolím si technickou - soukromou poznámku.
K dnešnímu dni mám vyřízené všechny maily, které jsem nestíhal vybavit kvůli konferenci. Kdo ještě nedostal odpověď, prosím pošlete dotaz ještě jednou, propadnul peklu antispamu...
Díky
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Vážení přátelé, skoro jsem na Vás zapomněl:-)
No ne že by mi výpady některých "zaručeně vím o čem mluvím když nesouhlasíš, bude žaloba" paciemtů nějak zvlášť chyběli, ale pro Vás, drtivou většinu ostaních mám parametry minipojítka ALCOMA AL10D MP155.
Pásmo 10, 5 GHz
128 QAM - 74 dBM
32 QAM - 80 dBm
16 QAM - 84 dBm
.............................
Tedy skok 105 Mbit/s 32 QAM FEC pro 20 dB rezervy na únik s parabolami 65 cm je 8 km!
Spoj má zcela nový design, díky novému blokovému schematu (DSP procesor umožnuje nepoužívat úzké HW filtry) lze ladit v celé šíří pásma, má vestavěný spektrální analyzér s 4 MHz krokem, všechny myslitelné funkce dohledu...¨
Pro prudiče spoj je 100 % ALCOMA.
Další novinka bude v listopadu.
to REJJA - v listopadu ? hmm ted jsem se vratil z dovolene a hned takove blbe zpravy, jsem se te ptal zda to bude AZ na vanoce a ty neeeee .... a mame to tady :(
- development
- freenet, education
Takze se nam opet ukazalo, jak skvely napad byla ta odlehcena verze mechaniky. Narazim timto na cerstvy incident se spatnymi (spatne dlouhymi) ozarovaci v Ostrave (a pokud me pamet neklame tak uz druhy tady). Byl jsem donucen tenhle spoj promerit...
Hodnotim to tak - nejake hovado - obchodnik (mam je vsechny v jednom pytli at je to dodavatel/odberatel/vlastni) to vymyslelo, dalsi jemu podobni to prosadi do svych siti (protoze je to prece par sroubku a usetri se) a dopada to jak to dopada.
Kdyz jsem to videl prvne, bylo mi z toho zle a je mi z toho zle pokazde co to vidim, alcoma je timto u me uz davno odepsana (k tomu se jeste pridavaji ty skvele radia do kterych nejde pripojit spektrak)
Chtěl bych poděkovat panu Rejzkovi za to, ze upustil od svých neetických praktik a neprodloužil registraci domény KPE.CZ, kterou si osvojil pro hlásání tendenčních a iracionálních tezí týkajících se technických omezení výrobků firmy Alcoma. Sám asi pochopil, že jsou to nesmysly, protože nové výrobky firmy Alcoma již sledují námi započatou cestu co největší laditelnosti.
Za společnost KPE spol. s r.o.
ing. Michal Peterka