Hele, lidi, pocitejte se mnou!!!
Nemusite vymejslet nejakou retlaslaci Ronjama na 2km. Teda ze jako to retranslacni stanoviste muze byt u me. Ja ted dve Ronjy stavim, uznavam ze uz o tom kecam dost dlouho, ale co se da delat kdyz porad nefachaj tak jak bych si predstavoval.Ted jsem na jejich ozivovani travil tyden a vikend a vysledek je, ze si asi musim navrhnout svuj plosnak. Proste ten co mam neni moc dobrej v odstranovani ruseni.
Ale vazne nechapu, ze jsou lidi kterym to nan nem funguje.
Jinak nejakymu srazu bych se nebranil. Meli bychom si sehnat nejake operativnejsi spojeni.
BTW: Jsi jeste na CB? Ja mam taky CB doma.
OndraT
2 Ondrej.Tesar: Jak jsem psal vise, od toma vim ze stavis ronju a tak te zahrnuji do svych uvah. Ale treba vsechno bude uplne jinak, nicmene nerad bych vynechal nejakou moznost.
Myslim ze kuli pokryti co nejvetsi casti modran by chtelo abychom se sesli a tedy vyhlasuju,ze treba v patek by mohl byt vhodny cas, nekde asi hodinku posedet a probrat moznosti. Pokud by se to nekomu nehodilo, je mozne dohodnout i jiny termin.
CB uz bohuzel nemam, pred 2 tydny jsem ho prodal a antenu uz jsem sundal nekdy koncem cervence. Pokud me budete chtit kontaktovat piste na mejl jhajas@seznam.cz a odtamtud se mi zacatek (prni 2 smsky) preposilaji na mobil.
Se schuzkou nadsene souhlasim, rad bych se zorientoval komplexneji, jak
postupuje czfree zde v Modranech. Nejlepe nekdy o vikendu. Jak svolame
vsechny Modranske ucastniky?? Pres forum mi to pripada trochu nejiste...
Ma nekdo predstavu o vsech clenech v Modranech?
Pres tyden mohu v pondeli, ve stredu kveceru, v patek
dopoledne. Mail mam ondranemecek@volny.cz
Pripadalo by mi vhodne udelat seznam clenu pro nasi oblast,
aby bylo mozno s nejakou jistotou informovat v pripade
potreby vsechny naraz. Nyni to stoji v zasade na nutnosti
neustale prochazet forum, coz se mi nezda pohodlne.
chtel bych oslovit vsechny, kdo by meli zajem se podilet na vybudovani AP, ktere by bylo umisteno viz. node bluehills. zatim mame hw AP SMC bez anteny a nevime, kolik by bylo zajemcu na pripojeni. proto prosim vsechny wirelesschtivce v nasi lokalite aby reagovali na tento thread a kontaktovali nas.
s tebou pocitame, akorat mozna by to chtelo ten 2. konec ronjy dat k ptakovi (bluehills), protoze ja se mozna budu za cca 1/2 roku stehovat jinam, tak bych nechtel aby to na me nak "viselo".
samozrejmne by bylo dobre kdyby i tam u vas si nakym zpusobem mel i ty wifi, protoze my sme meli dobry spoj mezi nasim a treba jinym AP (u vas).
ondro jaxou velky ty stalinovy varhany? mas nejaky foto tech tvejch nebo je to presne vzor Clock? a hlavne jaxe to da pridelat. Obavam se totiz ze u mne by byla strecha impossible takze zustava v uvahu balkon nebo okno, ale nevim jak jse to velka opicarna a jestli by to proslo.