zdar , dneska sem zjistil že z rohu našeho paneláku na ten tvůj černej krásně vidět, takže když je příma viditelnost tak teda stačí zrealizovat připojení , proto bych se chtěl zeptat na pár věcí. Tam kde může bejt anténa je to ode mě asi 30 metrů apřesně nevím jak to mám postavit . je pravda že minimální vzdálenost mezi anténou a AP je 6 m ?
Brzo se mam stehovat na musorgskeho 2 (1NP) a bude mi schazet kvalitni a levne pripjeni na net (haha jako kazdemu v tomdle foru).
Moznosti tam moc neni - kabelovka zatim ne, ADSL radeji ne, NetBox vypada divne a Bluetone Angel je sice super, ale nevyuziju to. Zbyva freenet, ktery mne navic fascinuje svoji podstatou. Jestli se nepletu, je odemne videt dolu do udoli k pisarkam, ale musim to overit. Tusim tady nekdo psal, ze je taky na Musorgskeho, treba bychom to spolecne nejak vymysleli...
Jinak nemate nekdo tuseni, jak se dostat signalem pres kopec smerem k ZOO?
Nazdar, chtel sem se zeptat, jestli by bylo mozne uskutecnit pripojeni k vam, kdyz bydlim v Bosonohach na Bosonozskem namesti a vidim z domu na kohoutky na paneláky na ulici Libušina třída.... Kdyz to pujde, co k tomu budu potrebovat? Kolik to bude stat a jak rychle pripojeni by to eventuelne mohlo byt???
zdravim vsechny
to pepop: kterej panelak mam hledat? vsimnul jsem ze cerna neni uz moc aktualni
to all: vidi nekdo ,s AP a moznosti pripojeni na net, rodinnej domek na Ulicce - posledni, hned vedle radnice, strecha do cervena, se zahradou kolem?
diky