Mno me mono jel tak 20 dni , jenze tady u nas dooost casto reeboootuje ta nase duhova energie takze sem se s tim smiril
chtelo by to UPSku , ale po tech resetech neni znat ze by to hodilo nejakou hlasku ze se znicil disk a data atd ..
Navic na mono se mi libi ze si stahnes konfigurak a zazalohujes a muzes mit potom komp uplne z nuly do funktcni podoby za par minut (zdrzuje jen to vyndavani disku atd z CD to jede hned a disketek muze byt vic ihned k pouziti .
Skousel uz nekdo tu novou BETA verzi monowall ?
Prvni dojmy atd ? nejako nemam cas ale taky bych to chtel videt . Pry to ma upraveny VPN tunel ( v verzi 1.0 VPN se hltilo a bylo nepouzitelny na internet) v beta verzi zas tohle opraveno ale nejako snad blblo dhcp rikal kamarad . jinak je tam neco noveho pridaneho nejaky grafy nebo co to rikal mno nekdy ji skusim zatim mi staci ta moje 1.0 :-)
mrkni na originalni stranky mam pocit ze se tam pise jen karty s prism 2 - 2,5 chipsetem ..
2 * 626 a 1* lanka nejakey realtec pod mono .. v pohode mesic a mozna i dele . jen ta duhova energie .. a to vse na pentiu 100Mhz 32 RAM s vytizenim 0 0 0 :-))
jede to na disku nejakey maxtor ... 200MB resety tomu neubližej je to v pohodě každýmu doporučuju na ROUTER . na AP moc ne protoze se to moc neda rozsirit , nejaky wbik a ftp atd ...