JiM
Member
|
skromna poznamka |
Příspěvek č. 73 |
Ahoj všichni, pročetl jsem se tímhle threadem až do úplného sebeoblbení. Protože doufám, že se nakonec dohodnete, uvádím na pravou míru technické záležitosti, které jste řešili o mně beze mne:
1. v případě dohody považuji za ideální Chaosem plánované spojení přes Permoník a můj node na Bakuláka. Veškerý potřebný HW budu mít tento pátek. Díky laskavosti Arachne Labs z něj bude určitě během několika dnů softwarově nadupaný funkční router.
2. eventuální spoj na Bílou horu (někam do blízkosti node Lojky) jsem schopen realisovat, mám to dobře spočítané. Se Slimmerem jsem o této variantě mluvil, ale o možnosti NAT na jeho straně nebyla řeč a v takovém případě tato varianta neplatí.
3. veškerý transitní provoz přes můj node bude pouze po dohodě s Chaosem a Jirkou Boháčem. Všechen HW na svém domě (s výjimkou dobrovolných příspěvků od svých připojených účastníků) si zásadně financuji sám, tudíž si vyhrazuji rozhodnutí, s kým budu spolupracovat.
Nakonec musím konstatovat, že závidím všem, kteří se na tomto threadu tvrdošíjně hádali, tu spoustu času, kterou tomu mohli věnovat.