No clock si dopisoval s nekym na CTU a dle jejich vyjadreni se staraji jen o frekvence do 400GHz... takze z tehle strany je to OK. Akorat by mohly byt nejaky problemy od hygieniku, ale pokud to nekomu cizimu nebude vyslovene svitit do okna, tak by to taky melo byt v pohode..
potreboval bych poradit bydlim kousek do Motokovu, v hudeckove, dobry vyhled do udoli, pak na novy Cesky Rohlas, Corinthii atd, muze mi nekdo pomoct zmeriz signal...
dik
Uplne prima viditelnost neni treba, ale to zalezi na sile signalu, jinak se omlovam vsechno uz mam nakoupeny i sestaveny a ted doladuju konfiguraci, takze snad kazdou chvilu to bude spusteny ... jinak az to bude v kupe, tak ti s merenim klidne pomuzu
Zdravicko, o projektu jsem se dozvedel teprve nedavno a jsem moc rad ze zrovna v mem okoli je nekolik potencialnich uzivatelu, bydlim na Taborske ulici cislo 12, temer naproti ulici Lonskych, rad bych se projektu ucastnil, zrejme pouze jako koncovy bod, muj barak nema vysku na AP, cize jake jsou me moznosti? Prosim ozvete se nejlepe na icq ci email. Dik
Cus lidicky, koukam ze je vas kolem me jak psu :-)
Takze: Ja bydlim na Dekanske vinici I 823/13 a cumim primo do byvaleho Centrotexu.Ale pokud se nepletu, tak ze strechy bych mohl mit relativne dobry vyhled tak by me zajimalo, v jakem stadiu je vase propojovani a jestli by to nekdo u me nemohl zmerit?