Chtěl jsem se jen informovat zda by bylo realizovatelné připojení i v Uh.Hradišti? Je nás tady celkem dost na to abysme se do toho pustili,ale nevíme co k tomu bude zapotřebí.
WIFIny se koupí v tom není problém, spíš by mě zajímalo jak se připojit k czfree.net....podle toho co sem tady četl je asi nejbližší AP v Brně a něco tady padlo i o Zlíně, ale jak to dostat do UH o tom bych se rád poradil.
Díky za příspěvky.
to je uplna hovadina distancovat se, smyslem czfree je vymena zkusenosti s ostatnimi lidmi kteri se tim zabyvaji v cele republice. Na zaklade techto poznatku se pak buduji site v jednotlivych lokalitach,ktere jsou mezi sebou propojene maximalne pres venkovni internet, nedokazu si predstavit jak by nekdo chtel spojovat treba prahu se zlinem ve vnitrni siti czfree.
pokud nebudou informace o siti napr. v otrokovicich primo na czfree.net, nikdo vas nenajde. POkud vam o to jde,tak prosim.
Jen by mě dost zajímalo, jest-li někdo může mi říct, kolik je už zájemců ( ale myslím jen ty co to myslí vážně ) o připojení v otrokovicích??? Dejte mi někdo vědět a jak to tady za tu dobu co jsem tu nebyl postoupilo...
Zdravim, jsem ze Zlína(čtvr? Mokrá) a jsem taky pro něco vybudovat.Peníze by nějaké byly a střecha taky s vyhledem na Jižní Svahy.
Tak bysme se mohli sejít v nějaké hospodě ve Zlíně a prodiskutovat to u pivka.Třeba koncem dubna.Co vy na to?
tak jsem rozjel stranky czfree-net-zlin.wz.cz si to uzijte
pripominky, navrhy nekam napiste ( apokud bude cas tak si je i prectu a mozna se podle nich zaridim. a kdo bude chtit vyssi prava mail me
take jsem ty stranky presunul protoze se to tam slusne rozjelo takze jeste tam dam redirect a bude (imhio take se na tom stroji mnohem rychleji generuji )
no snazil jsem se aby to bylo co nejvice cesky jen nektere veci jeste nejsou prelozene (nebyly v distrib nebo jsem je nenasel) takze to jeste dodalam. (ten engine na forum je phpbb a ten je uz take v prevazne casti v cestine jen semtam neco ujede)
takze jak budu mit cas tak to dodelam do komletne ceske podoby (to byl zamer) a teke by to mnely byt stranky jako zlinskejho okoli atd. takzepokud jsi pro slouceni tak jo kdyztak napsi co budes od toho potrebovat a nejk to vymyslim
Muj node v nodedb.com je jsmenuje se k3 vzniko to tak, ze ve vetsine pripadu pouzivam nick k3^^y a tak jsem to zkratil. k3 takze to je ten muj
Karty na ndoe prijdou nad jiz pristi tyden,a le cas na zprovozneni a testy budu mit asi tak za 4 tydny. drzte mi palce jekikoz jsem dutej jak bambus a mam jit k maturite
to DjHawk
jak jsi psal o te wiane tak neco takoveho by bnebylo spatne vyrobit. system na kontrolu pristupu k siti. no jak budemuj node tak bych se o neco pokusil take to muze casem byt spojene s uctovacim systemem(kdo plati/neplati, ma/nema pristup na net , filtrovane adresy atd) bude to zajmavy projekt