kabelnet
senior member zastupce cloudu 10.41
|
mrkvovlnce malá poznámka. Můj otec se zabýval čímkoliv co melo neco společného s proudem zejména s vysíláním no od základní školy určitě. V podstatě vymýšlel vše okolo telekomunikací v dnes již neexistující provozní laboratoři Českých radiokomunikací. Tím chci jen naznačit že, otec budiž mu lehká zem nebyl žádný vůl jak by řekl.
Tedy kdysi kdesi jsme vedli rozpravu na téma mikrovlnka. Výsledek debaty byl k mému překvapení tento: mikrovlnce je putna co se v ní mrkvovlní. Tedy nelenil jsem tenkrát a jal se v nevíře odpálit zánovní mrkvovlnku. Výsledek půlhodiny mrkvovlněná lžíce nerezová neudělala mrvovlnce vůbec nic (funguje tuším asi 3 roky od tohoto pokusu v pohodě). Vzhledem k tomu že, jsem mrkvovlnil večer bylo to lepší než koukat na letní bouřku
Zdravím Karel
PS jinak proč si výrobce nepřeje aby, se to tam strkalo důvod je jednoduchý. Nastudujte návod k pračce zjistíteli že, v návodu chybí cokoliv že se voda nepije nebo chybí cokoliv o zvířátkách tak věřte že, jde vysoudit náhradu za to že, vám bylo blbě když jste vypili vodu po hlavním praní z pračky. Nebo když jste vyprali svou oblíbenou živou (před praním) kočičku či jiného domácího mazlíčka i návod se řídí temito vykutálenostmi. Já sám mám u bošky pračky doslovně napsáno: vypouštěná lázeň není vhodná k pití a před spuštěním si mám zkontrolovat zda jsem v bubnu nezapoměl nejaké zvíře. Tudíž u mrkvovlnky je to stejné výrobce se chrání před žalobama za poškozené zlaté servisy a jiné drahé porcelány.
Naposledy upravil kabelnet 16.05.2004 v 06:27
|