Prave, ze je zajimave ,ze kdyz tam parametr -v nezadam, tak se mi prubeh nahrati zobrazi. Kdyz ho tam zadam, tak to jen problikne a zobrazi vypis pouzitelnych prikazu.
MOhl by jsi sem hodit navod ktery obsahuje vsechny finty. Neb ja jsem napral ty biny podle toho co jsme tu vycetl do ovise a ted me na nem sviti krome zelenych diod jeste diody Status a WEP/WPA a krome nouzove rezimu se do nej nejde dostat
Tak jeste jedno upresneni. Opravte me pokud to rikam spatne. Kdyz to tam navali bez prepnuti ovise do defaultu a nahrati konfiguracniho souboru, tak se po nahrati a nasledne restartu na ovis nejde dostat. Pak me nahodou napadlo znova ovis prepnout do nouzoveho rezimu a nahrat tam ClockFix bootloaderu, co je k dispozici na APPRO.cz. Po tomhle uz se chova naprosto korektne.
jimmy cr v podstatě lépe popsal to co bylo v mém příspěvku těsně předtím - díky, je to mnohem přehlednější
Regulace je funkční, celý rozsah jsem nezkoušel. Co se týče regulace jako takové tak pod 10 db regulace je velmi jemná (neodpovídá 0 db..) mezi 10 a 20 db to jakžtakž odpovídá.... bohužel jsem neporovnával s origo WRT. Chtělo by to aby to zkouknul někdo kdo má spektráč a nějaký ten čas....
nestacilo by za pomoci protistrany udelat mereni nejprve s WRT-311 a pote s takto upravenym Ovisem ? Postupne nastavovat hodnoty regulace vykonu a na protistrane cist "silu signalu", pak to same udelat s Ovisem a porovnat? Pro jednoduchy prehled by to mohlo byt dostacujici, ne?
Jen dotaz lehce mimo, ale k 5460AP, port LAN2 se při standardním firmware chová jak? Očekával bych že jako vlastně takový miniswitch, ale nefunguje to :-( Při tom zmínku v konfiguraci o LAN2 jsem nenašel, jak je to nastaveno?