Potřebuji poradit, mám novou kartu zcom 626 (firmware 1.3.6) a wisp mi jí nenašel. hostap jsem neměnil, je tam původní s wispem (ten je v nejnovější verzi). Může to být firmwarem? A nebo hostapem? Díky za rady...
mam takový problem mam wispa na pc kde mam 2 eth karty jedna do modemu a druha do meho stroje a 3 je 626 to je wifi sit a stava se mi zatuhne net i lokal nikam nedopngnu a kdyz vlezu na pc s wispem tak vsechno maka jak ma dopingnu i na sitovku co vede ke mne a pomuze az kdyz zresetuju sit pres polozku ve wispu da se nekde ve wispu zjistit co je to za problem
Zdarte, mate nekdo zkusenosti s PCMCIA kartickou Compex WL11A+ pod Wispem ?
Trapil jsem se s ni cely den, melo by to byt to same co orinoco, coz mam potvrzeno z vice stran, ostatne Agere system je napsano i na zadni strane karty, ale s touhle kartou se me porad vypisuji hlasky TX Timeout.....
nekdy po 10 minutach, nekdy po delsi dobe, po nahrade za orinoco silver vse bezi jak ma.
Napada nekoho neco ? Karta je v ISA/PCMCIA redukci, ale jak rikam, orinoco silver jede v pohode. Nebo si karta nerozumi s redukci ? (Original Lucent s VADEM cipem)
hm, pcchips, tak vyzkousej nastavit napevno IRQ pro jednotlive PCI sloty, vykonove by to melo stihat se znacnou rezervou i kdyz u tehle desek jsem mel taky celkem hodne zajimavejch problemu. Ja jsem nastavil napevno vsechny IRQ v setupu.
ale je klidne mozne, ze moje uvahy se ubiraji uplne nespravnym smerem. Jo jeste bych zkusil memtestem zkontrolovat ramku, nechat ten test bezet tak hodinu. Ale tim to nebude, to jen tak pro jistotu.