jak sem rikal, bydli v mimonsky cislo 636, v 1. patre... a z pokoje kouka do ulice. a jeste tam ma stromy. asi by se to muselo trochu vychytavat. ale jestli to neni nejakej problem, asi by byla rada...
nazdarek,
Nemel jsem silu cist cely tread, tak me nekamenujte zda se to tu uz probiralo, bydlim v kostomlatsky ulici (modro sedy baraky vedle TJ strizkov (byvale CKD Kompresory). Jak to tam vypada s czfree, je nekde neco v dosahu? vzhledem k tomu, ze bydlim v prizemi a nemam moznost se dostat s antenou na strechu, potreboval bych neco asi opravdu hodne blizko
diky
Ahoj!
Chci se pripojit, jsem na mape - bod oba - bydlim v Bilinske (494 - tedy na konci temer u skoly), vypada to, ze nejlepsi pripojeni bych mela na vidice, ale mozna, ze by sel i kabel nebo yenik. Na orgj nevidim ani presto, ze jsem v 6. patre...
Nasel by se nekdo, kdo by mi mohl zmerit signal?
Zdar, vzhledem k velkemu poctu (z velke casti anonymnich) lidi visicich na mem AP (prave ted je jich dohromady 18) bych chtel od pondelka prepnout muj router na closed policy, zkratka o kom nebudu vedet tak se nepripoji. Uz jsem sestavil patricny skript, staci asi jenom to zapnout. Jsem ale otevren diskuzi kdyby to nekomu prislo jako spatnej napad.
Peace out
jsme nově přestěhovaní na Proseku, v ulici Rumburská. Co se týká antény a počítače, jsme plně připraveni se na někoho napojit. Ale nevíme na koho a jaké jsou podmínky....můžete poradit?
Pred par dnami zacali ludia od Karnevalu ponukat sluzbu Turbo/Wifi. Jednoducho namontuju maly AP do okna a pripoja sa na svoj AP - aktualne viditelny ako JAB_01 a JAB_02.
Cena je sice klasicky komercna (skusobna prevadzka 500Kc/mesiac a asi to pojde na klasicku cenu za Karneval), ale vykon daleko presahuje vsetko co som poznal.
Kym predtym som mal 64K s vypadkami za 500 Kc/mesiac, teraz mam vraj 600/150 za tu istu cenu. Ale v skutocnosti to ide v rozsahu 750 - 1050 kbit download a 380 KBit upload.
Nie za by som u nich pracoval, ale myslim, ze tato sluzba je skutocne na urovni.
Chapem, ze v czfree su ludia zdruzeni hlavne preto, lebo je to zdarma. Ale ja som sa rozhodol platit.