Som rad, ze sa to tu trochu rozbehlo ;-) Cakal som ze zareagujes ty a som rad, ze si to prave ty.
Sam som niekolko krat poukazoval na vypadky siete a chapem, preco sa s tym nedalo nic robit. Nikoho neobvinujem. CZFree som pouzival ako moznost dostat sa do inetu a na to mi vynikajuco posluzilo.
Skus si zavolat na Karneval (kontakt telefon je 844 115 116) a opytaj sa na to. Anteny si pravdepodobne ani nemohol zachytit, lebo vysielaju na sever a su umiestnene v bloku pred ktorym zacali prace na vystavbe metra (dom na rohu jabloneckej a lovosickej) - pri poliklinike. Je to umiestnene v druhom vchode.
Fotky urobim vecer a dam ich na czfree.
Co myslis pod nalinkovanim? (to akoze ich dat do mapy?)
Ahoj,
"nalinkování" by se provedlo klasicky tak, že na nějakém routeru u nás na Proseku by se na ně namířila anténa a bylo pak možné se dostat na jejich konektivitu.
Podobně jako se to děje na nódech djdodo a cerneho/kobylky.
Zkusím tam zavolat a zeptat se co a jak.
hezký den
P.S. v tuhle chvíli je thundernet nefunkční, takže další zdroj inetu na Proseku by se docela hodil
Ahoj,
tak dneska mi bylo řečeno, že to zatím jen testují a "zapsali" si mě do seznamu zájemců. Až to odladí tak mě napíšou To? vše.
Dost hustý pásmo tak pravděpodobně ještě zhoustne. Asi by bylo lepší se nějak domluvit přímo s lidma co to tam od karnevalu testujou.
A chtělo by to nějak naskenovat na kterých kanálech jedou.
Zdravim,
vcera jsem se zkusil pripojit vecer na Internet a rychlost byla velice mizerna (prestoze platim vyhrazenou konektivitu u Thundernetu). Kdyz jsem se dival na tracert tak jsem ale videl, ze do internetu vubec nechodim pres Thundernet. Take pod statistikami na thundernetim uctu jsem nevidel zadnou aktivitu.
Vsechen provoz byl smerovan na supernetwork.cz a proto jsem asi spadnul do neplaceneho pasma. To byl duvod te male rychlosti spojeni.
Proto se chci zeptat, jestli je tohle nejake kratkodobe reseni nebo jestli je to naporad? Pokud je to stala zmena a z Proseka se ted bude chodit na internet pres supernetwork, tak to se asi nevyplati vubec mit u thundernetu ucet. Mate nekdo nejakou zkusenot s tim supernetwork? Na jejich strankach jsem nenasel prakticky zadne informace.
Ahoj lidi,
mámprosbu najde se nekdo kdo by byl ochoten ze stávajících připojených lidí na Vysočanské prosecké případně kdekioliv v lokalitě Prosek smer Vysočany a 100% vidí na node Kyje.HMNet.AP6 ochotný k sobě nejlépe do komory na chodbu nebo i do bytu dát routr a udelat Ap pro linku Jablonka<>Kyje???? Díky za odpovědi Karel
Ahoj,v nekolika poslednich dnech doslo ke zmene def.cesty do internetu na bodu KOZEL na moji GTW djdodo v Kobylisych,v praxi to znamena,ze vsichni pripojeni na Kozla ted mohou mit ode me inet,zatim si u me predplatilo net jen nekolik lidi,takze se nemusite bat,ze by konektivity bylo malo
Dnes si antenu pootcil na me ORGJ,ktery ma zatim nastaveni cesty do inetu pres starou branu(thundernet,jestli jeste existuje).Proto si myslim,ze je zde jiz ted moznost po dohode s ORGJem prenastavit def.cestu do inetu ke me,stejne jako u Kozla.
Ostatni casti Proseka budou mit sanci okusit inet ode me v nejblizsich malo dnech...prekvapeni...
Jeste prikladam cenik
Sdilene garantovane rychlosti s max.agregaci 1:3
ja myslim,ze je to jasny:
Pokud si zaplatis napr.128kbit,tak min.tvoje minimální rychlost bude 1/3 128kbit=42,7kbit,napr.pri velkem vytizeni,jinak 128k...chapesh???
btw.ale ty si ode me stejne platit nic nebudes vid?
Zajimave,
treba se zeptam blbe, ale jak se da na tebe pripojit, kdyz pokud nic nedefinuju tak jedu pres TN. To musim mit antenu na tebe, nebo to je jen v SW nastaveni.
Moc tomu nerozumim, tak sorry jestli je to uplnej nesmysl.
Frodo a to jsi zapomel na to že to je ještě děleno dvěma protože to je vlastně podle Dodova počítání ne 42,7 ale 21,35/21,35 !!!
Tak to bych se šel připojit přes Expres telecomu. Zdravím Karel