V nejblizsi dobe dojde k uprave cen:
inet 64/64-340.-Kč
inet 128/128-350.-Kc
inet 256/256-600.-Kc
inet 512/512-1000.-Kc
Aktivace v czfree-zdarma
Tyto ceny plati jen pro pripojeni via CZFree,nebo pro individualni skupinu min.15 lidi.(dostupnost temer po cele Praze)
Plati agregace až 1:3,tj.garance min.rychlosti pri 100% vytizenim,spickach atd.
Mozna si mi uz odpovidal do CF, ale jsem v praci a nevim jak se tam dostat, jestli to vubec de,
Chci se zeptat, da se vyuzivat tvych sluzeb kdekoli po proseku, nebo musim mit primo na tebe antenu? Nase AP totiz jede na rmana.
Jak se zabezpeci aby mi nesel inet s TN ale od tebe? Pokud teda neplati, ze musim mit antenu primo.
Docela bych to rad vyzkousel, protoze TN (SN) je vazne ponekud offtopic A pokud je opravdu jakas takas garance, ze to pod 1/3 toho co si zaplatim nespadne, tak je to myslim postacujici. Aspon pro mne.
BTW: plati, ze pokud si treba zaplatim 128ku, tak to nikdy nepude vic jak 128, nebo to je jako u TN, kde to treba jede i 512 kdyz je volna sit, nehlde na to co se plati?
pokud to neni preklep a tech 128/128 by vazne stalo 416kc. A pokud by to vazne fungovalo permanentne a stale a ne jen obcas, tak by to vazne stalo za pozornost. Tedy pokud by clovek nemel smulu a nebyl agregovanej s nejakejma sosanama. (btw. jak se vazou lidi na agregaci? Je tam nejaka Fair User Policy je to permanentni, nebo se skupinky agregantu meni? )
No rek bych, ze to prave problem bude. Protoze urcite se celej prosek na nicem nedohodne, obzvlaste pokud to bude navrhovat takova Lama jako jsem ja.
Ja tak jako najivne myslel, ze staci zmenit treba IP a GW a hura pojedu pres tebe.
Skoda
Ahoj,
i při vědomí, že na to zatím nemáme programové vybavení a systém, bych chtěl říct, že nejlepší by bylo default routu zrušit úplně.
Pak by byly rovné šance pro všechny ISP. Default routa totiž způsobuje monopol.
Realita je ale jiná. Bohužel.
2 dodo: tvoje šance na proseku je opravdu jen v tunelech a nebo postranních default routách. Hlavní default routu tu má supernetwork protože přišel první, je blíž než ty (např z nódu jablonecka) a dá se dokopat do funkčního stavu (občas to opravdu bolí).
Tunely se myslím jeden čas zkoušely a docela by mě zajímalo proč to usnulo a proč se teď dočítám, že plánuješ s nima skončit úplně. Je to škoda. Spíš by to mělo být naopak. Chtělo by to udělat návody pro lamy a začít používat.