no vyborne, tak ze by to uz ted fungovalo lip? asi zase skusim zapnout placene sluzby a vyzkousim.
BTW: Dle ceniku supernetworks to vypada, ze uplne zrusi 32k za tech cca 112kc. To mi prijde nemile, protoze to mam jako default a jen na hodiny co jsem na netu si davam 64ku. Vypada to, ze uz to nebude zas az tak vyhodne pripojeni.
ale jo, ja nemam nic profi TN/SN, rozodne to nevzdavam a testuju Ale vzhledem k tomu ze na TN/SN cerneho mam ping 13ms a dal to pak je i o 2 rady vic Ale jak rikam mam zatim free conectivitu, na zitra jsem aktivoval placenou, tak uvidime
A co se tyce toho monopolu, myslel jsem to tak, ze jsem nekde cet (asi na CF), reakci na djdodo prispevek, kde mu kdosi (asi vyse postaveny sdelil, ze se default routa nebude menit a zustane porad (alespon v dohledne dobe)do TN. Proste tu neni konkurence, protoze routovat de blbe mimo def. route a aby se vsichni dohodli a def.route se zmenila je nerealne.
Ale nechci hanit, djdodo slibuje hory doly, ale treba to taky neni absolutni
No koncem koncu, pokud bude na Duu vysilac, tak urcite doda testnem (teda verim,ze jo).
nojo, ta je z naseho pohledu za Duem, to by snad sam o sobe nebyl problem, ale problem mozna bude, ze to je zkopce, takze to mozna prosek nepokreje, spis asi jen strizkov.