Omlovam se vsem co prisli na sraz, ale ted jsem prisel z prace a rano ve 4 zase vstavam :-(((, prosim dejte vedet do fora jak vse probihalo ... diky JirkaF
No, bylo to nosne, nejodolnejsi jedinci az do zaviracky.
Nasel jsem ten SSID, ktery jsme namerili u VLDABL smerem na vychod, azimut tak 70-80°
SSID "hornipocernice4"
horizontalne polarizovana byla 00:40:96:34:dd:68
vertikalne 00:40:96:44:2f:71.
Ty polarizace jsou mozna obracene.
A jeste, jestli nekdo nevi/nepamatuje si, co to je " KAHOBU6" -
je to WEP. Jarda to rikal, ale uz nevim. Je to nejaky komercni poskytovatel.
Kazdopadne -pristi tyden muzu merit viditelnosti a dostupnosti signalu, hl. po dohode s Jardou, ten ma smer. antenu 24dB. Ja mam PC kartu, pigtail, 2m kabelu a antenu tak do 500-800m. NTB je ale chabrus na baterky , zhruba 15-20 min.
Taky by se mohly/mely delat fotky, ale pomoci kamery to delam ve spatne kvalite, ale nekdo z grupy ma digitak...
TO JOHNNIE: zkus mi poslat tu mapku, kde jsou nakreslene ty viditelnosti. Ja to zkusim trochu zkraslit a zprehlednit a zkusim jeste doplnit sektor, kam vsude VLADABL vidi. Protoze jsem dial-up, at to neni BIG. tak 30-50k staci. Stejne to budu delat do jine mapy.
slaava-uz to funguje,zrovna se k vam stehuju,tak bych se taky pripojil,zkusenosti mam z vystvby bezdratu v Omdlomouci a dva kousky si s sebou beru do Praglu - muzu se pripojit?kam?dik :-)
budu bydlet mimo 3dMapu - na stare silnici - jeste kousek za uzivatelem 'suvic'
dik
at se dari :-)
Cus
docela by me zajimalo, jaka je presna poloha (ktery vchod) nodu Moory (ten na kterym bude AP. Mam tam totiz viditelnost, ale ne na celej barak.
Dik
ja a suvicka, jsme zprovoznili provizorni bodiky, takze az se to bude merit tak nezapomente na nase smery, jinak kdyz by se s nami chtel spojit nekdo jiny tak musi napsat protoze mame smerovky takze bysme je museli krapet pootocit.