Pokud by se ti to nepovedlo uhadat, tak je to spatne. Ale napadla me jeste jedna vec: znas nekoho v tom dlouhem baraku Cimicka - Lindavska? Pokud jo tak by to snad slo domluvit v tomto baraku. Je to jen par metru od tebe.
Bydlim v Kobylisich, Kankovskeho 1236 (cca prostredek baraku),7 patro. Mam moznost pristupu na strechu, mel jsem od druzstva povoleni instalovat CB antenu.Mohu se propujcit k vytvoreni pripojneho bodu ktery by pokryval celou vilovou ctvrt Kobylis (mezi panelakem a hristem TJ Admira a na druhou stranu cast sidliste Dablice. Ze strechy je taktez videt cast Vinohrad a Zizkova - zkusim si pujcit digifotak a nafotit to.
Pokud by moje umisteni bylo zadouci pro rozvoj naseho bohulibeho zameru, jsem pripraven udelat vse.
Bohuzel se prilis neorientuju v potrebnych technologiich (tedy tech bezdratovych,co se tyka PC, tak umim) a tak bych potreboval odbornou pomoc.
Jsem ochoten i schopen poplatit pripadne naklady,ovsem zalezi kolik by to delalo.
Po krátké odmlce jsem si to tu zase všechno pěkně pročetl... to je mi novinek :-)
TO SIMI: u nás je sice stejný družstvo, ale já mám dohodnutou anténu na balkóně v 7. patře, kam jsem propojen sítí, takže bych neměl mít problémy. Už se těším. Termín uvedení pointu do provozu se rychle blíží.
Ja mam tu zkusenost, ze s AP nic nenajdes, pokud nema nejake zvlastni vlastnosti, ale nadruhou stranu mam k dispozici koncovou kartu ORINOCO prave pro takove vyhledavani.
Staci se domluvit a pujcim ti ji.