nezaoberal sa niekto myslienkou merania prietoku dat cez wifi cast dwl900AP ? Masinka ma sice len jednu ip adresu, ale dve sietovky, tzn dve mac adresy. Skusal som to cez mrtg nejako rochodit, ale vidi len tu mac adresu na eth rozhrani.
Pouzivani 14. kanalu mi prijde jako pozvanka pro CTU - drazdis hada bosou nohou...
Spis je zajimave co tady pisete: ze se zvetsil PL a je potreba vyssi vykon - to je hodne divny. Bylo by dobry vzdy porovnavat muj FW ve vztahu k 3.07, zajimalo by me jestli tam uz nejake problemy nebyly... Jinak ohledne toho PL, doufam ze se tu nikdo neridi podle tech cisel co pise AP ve statistikach, s anti-DUP patchem to zahazuje DUP pakety a tim padem to ukazuje blbosti...
Zdary!
tak jsem nahrál modifikovaný FW - vše v pohodě, nastavil jsem to na stole pak po konfiguraci odpojil a připojil k anténě.... respektive vymělil za Ovislinka (kvůli regulaci). Vše je OK, akorát jedna divná věc - i když se prokazatelně netahají data (odpojeno ETH) stále zuřivě bliká Vlan LED. Mód AP, oproti 1120AP. Je to jen kosmetická vada ale zajímalo by mě co na to root......
JJ jasný, byl to jen takovej malej comment.... jinak rootovo FW je good!!! ještě se uvidí jak z dlouhodobýho pohledu..... potřebuju dát i na druhou stranu stejný AP a pak to dám do bridge - snad to bude ještě lepší (mělo by díky 22Mbit). Momentálně po tom jede linka do netu - 4Mbit - je to tak tak akorát (při větší zátěži jde ping nahoru a semtam nějaký paket "uteče"). Jinak konečně budu moct nasadit malý parabolky z I4 - ty co maj 14dbi, krátkej pigtail ....... prostě super FW....
jeste me napadla takova jedna ptakovina... V dnesni dobe ma skoro kazdy program/rozhrani nejaky vzhled, ktery se meni po nejake dobe, rocnim obdobi nebo podle nalady. Nevim jak by to bylo (un)realny, kdyby si mohl user nahrat svuj template... Zase by bylo nebezpeci zniceni HWAP pri spatnem nahrani : . Kdyby se tohle zvladlo, tak klobouk dolu
Hehe, no pekny, jestli bude novy rozhrani tak ho budu vytvaret skriptem na PC, takze nebude problem si tam dat treba fotku APcka
Ale tohle asi verejny nebude, protoze pokud to clovek zmrvi, tak AP nikdy nenabehne a zacykli se po startu ...
Ale mozna bych udelal neco jako CZF edition