Vzhledem k tomu že, nevidím forum Satalic a tuším že, patří do tohoto cloudu mám dotaz?? Zajímalo by mne zda by bylo možné a také byl zájem se propojit mezi Hutěma a Satalicema s 10.41.x.x.
Zdravím a díky Karel
Propojení by bylo možné z lokality Kyje na Hutích. V Satalicích vidím na pár komínů několik obytných objektů okolo nádraží a za plynárnou. Spoj bych realizoval dle obsazenosti buď na 2,4GHz Při velké obsazenosti na 5GHz.
Nabízí se tudy spoj přes Hutě1 na Kyje a dále HMNet, Jižák, Žižkov Vysočany Letňany atd.
Zdravím Karel
Chtěl bych upřesnit že, ted to není o Inetu. Tady mne fakt šlo o spoj jako takový pro czfree z jednoho prostého důvodu odklonit provoz přes Letnany jinudy smerem na Vás.
Pokud by nekdo chtel Inet klidně proč ne ale, prvotně to fakt je myšlený pro CZFree. Zdravím Karel
PS Tenhle spoj jsem kdesi už řešil a zjistili jsme že, na sebe nevidíme z kyjí přestože plynové zásobníky vidím dobře, nevím už přesně s kým ze satalic to bylo. Nyní jsem zajistil místa blíž a mohlo by to vyjít je to alternativa pro výpadek na Proseku nebo v Letnanech.