jinak sraz super! konecne si clovek nepripadal nenormalne. akorat to vypada, ze se nejaky ten cas nebudu moct uchazet o misto reditele vapenky. a vsichni ty salati, co zustali sedet doma, at zpytuji svedomi!
skoda ze jsem nemoh v patek protoze v sobotu se vubec nekalilo
az gripnu to pidi video (zacatek ladovi prednasky) postnu ho sem
imho s dannym jsme resili a dohodli ze udelame dalsi sekci na foru, a to downloady kde budou prave fotky, czf videa a vse co ma pro a s czf nejakej smysl
nj, já se hlavně už naučil číst a příště snad i v pátek trefim na správné místo :-D
Fotky jsem nahrál v rychlosti (proto taky jenom seznam souborů a neotočený), pač sem se k tomu dostal v 11 večer, moc se mi chtělo spát a dneska už bych asi nic nenahrál :-D
Sorry za OT, jestli se do tydne nezmoderuju jako OT tak me modnete, chci se zeptat nekdo mluvil na sjezdu ve Visnove o mikrotrubickach, delam ted nejaky projekt kde by bylo vhodne jich par kilometru pouzit, mate nejakeho primeho dodavatele nebo komplexni reseni? Potrebuju HDPE trubky predem plnene mikrotrubickami, videl jsem nekde i reseni kde je jich 7 v vnejsi trubce ale zajima me jake reseni pouzivaji ostatni a u jake firmy nakupuji.
Sorry za OT. Dik
Hele, jeste jedna vec - v mobilu mam pokus o audiozaznam Ladova povidani. Jeste jsem to nedoloval ven, chybi tam uvodnich par minut (napadlo me to zapnout pozde)... dotaz na prednasejiciho - souhlasi s publikaci toho audia?
Ahoj lidi, moc me mrzi ze jsem tam nebyl.
No hlavni je asi to zdravi....vcera me tata prevezl domu.
Takze ted odpocivam doma a davam se dohromady.
V pondeli mi snad vytahaj stehy, tak snad uz prestane bolest.
Zatim cpu do sebe Tramal 100 kazdych 6hodin abych prezil.