Já bych byl nejradši kdyby se data z connected fóra naimportovaly do současného veřejného fóra (jenom jako read-only). O zveřejnění může rozhodnout samozřejmě jenom autor příspěvku, takže by se někam musela dát možnost volby (pokud si dobře vzpomínám, tak účty ve veřejném a connected fóru byly společné). A tahle volba by koneckonců mohla být jako anketa, myslím že by byla průkaznější než tahle...
Prosim po ukonceni hlasovani zverejnit ty, kteri hlasovali "Ano, a pomuzu s tim" -- veskere dalsi veci kolem Connected budou resit ti co se dobrovolne prihlasi(li) ... aspon odpadne vecna otazka "kdo to udela".
Ahoj,
já bych nebyl tak skeptický k tomuhle threadu. Pár lidí si cení komunitních dat a dali to najevo.
Použiju letmý příměr. Je opravdu poučné sledovat skupinku lidí jak stojí nad mrtvolou, která má v zádech několik nožů, a baví se o tom,, který jí vlastně zabil a jestli toho člověka vlastně někdo znal a nebo měl rád. Někteří diskutující mají dokonce ještě na rukou krev ale většina sborově odmítá přijmout to, že před nimi leží mrtvola a že těch pár bláznů, kteří jim neustále opakují že zabíjet se nemá jim opravdu říká, že zabíjet se nemá...
hezký večer
14.12.2007 v 15:26
eSPeeM
Newbie
Re: Na konci každého příběhu je ponaučení? Možná...
Jenomze my nikoho nezabili. Srovnani vrazdy a konce nejakeho projektu je usmevne
Clovek aby se bal vypnout http server, aby jej nahodou nekdo neoznacil za vraha
Fakt nechapu vasi potrebu flamovat a nekoho neustale schazovat. Doufal jsem, ze touhle anketou (neni to zadny hlasovani souvisejici s radou nebo mezicloudy) se zjisti:
1) kdo ma o connected zajem
2) kdo ho rozjede
Vse ostatni, typu "to jsem zvedavej", "a kdo to udela" jsou mimo misu
Lidi, co jsou ochotni prispet svou praci k rozjezdu se predpokladam dohodnou jak a kdo co udela.
Takze si nechte prosim svoje prudici kecy. Pripada mi, ze sem prispiva moc reditelu zemekoule, kteri jen hazi klacky pod nohy ostatnim a rikaji, ze to nejde, ze to nema smysl. Tenhle nazor podle meho dokonale staci prezentovat volbou "Ne" (bohuzel je tu zvykem jeste k svemu Ne plivnout trochu siry).