Tak protoze se mi v posledni dobe dostava stale vice dotazu na pripojeni do freenetu kolem nasi lokace.
A ja trochu nestiham.Vyhlasuji proto na TUTO STREDU ¨
to jest 23.10. sraz vsech lidi kteri me kontaktovali nebo maji zajem se pripojit. obzvlaste lide z lokalit Horni Pocernice,Vinor,Jahodnice.Kyje.Cerny Most.
sraz bude od OSMY hodin!!! V hospode NA Chlumecke kde se uz uzkutecnil meeting minuly
tak dorazte
dalsi info. jeste zacatkem tydne.
Foxtrote, ozvi se mi kdyztak na tel. 724109953. Koukam sem dost nepravidelne. Jestli mas na mysli BNC konektor na 50 ohm kabel, tak bych snad par vyhrabal, nebo prinesu z prace. Dej vedet kolik jich potrebujes a co je to vlastne za kabel.
Ty N konektory by to melo umet taky. Jestli se nemejlim, tak tam se krimpuje jenom ta spicka a ten konektor se nasroubuje na to stineni. Myslim, ze by to melo jit. (prinejhorsim umim trochu pajet :-))) )
Medvede, neni problem kleste zapujcit, nebo nejak pomoci. Mame dnes sraz s Foxtrotem u squasch centra (fuj, to je slovo) na Hradku v 19.00, tak kdyz Ti to vyjde, tak se taky dostav.
Musim zde vyjadrit obrovske diky Surroundovi, ktery mi perfektne pridelal konektory na kabel (a zachranil me priserne nasledky pajeni:-) a ma u me timto obrovske <FONT size="6">+</FONT> . Takze kdyz jsem tentokrate vystrcil z okna antenu uchycenou na stojanu k lampe, uz jsem se pripojil (s malou pomoci Ofcaka s konfiguraci) a pingnul na dalsi kompy! Ted jen to nejtezsi:-) - pripevnit antenu a rozvest kabely a bude se netit ...:-)
spojeni do Kbel sem uz z nekym resil a bohuzel sme dosli k nazoru ze za stavajici situace je to nemozne :(
Zkouseli ste Letnani, neni tam od vas nah. videt ?
Lukass