Chybi ti tam "neco" co mi taky chybelo, ale uz nevim co to bylo.
Kazdopadne mam tuseni ze tahle chyba v threadu uz bude popsana.
Podle me by neskodilo kdyby Plnt pridal nekam do poznamky co vsechno je vyzadovano, protoze tyhle problemy ma dost lidi.
Me zase pro zmenu chybel gawk, to se pamatuju.
Zdravim... mam takovej mensi problem, po mem rozsireni poctu opingovavanych bodu mi jiz nevykresli mapu z duvodu prekroceni limitu pri generovani (at je to spusteno rucne ci automaticky pres crona), generovani probehne jen pokud nam umre cast site ;((, a neprojdou tudiz vsechny pingy...
tohle se objevi
v *.png:
<br />
<b>Fatal error</b>: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in <b>/usr/local/calstats/calstats.php</b> on line <b>13</b><br />
na radku 13 v calstats.php je toto:
for ($ix1 = 0; ($ix1 < $comp_ar_num); $ix1++) {
bohuzel jsem neprisel na to jak ten limit zvysit ;(
diky za pripadnou pomoc
G
Naposledy upravil Gookin 18.04.2005 v 11:06
18.04.2005 v 10:31
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
musim pochvalit. sice calstats pouzivam delsi dobu, nicmene tak jednoduchou instalaci, konfiguraci a zprovozneni jsem necekal. kazdy s troskou prostorove predstavivosti si se souradnicema x,y pohraje velmi snadno.
svuj ucel to plni a moc se mi to libi. je to sice projekt stary uz tri roky, nicmene porad nema smysluplneho konkurenta v dane oblasti
Nevim o tom ze by tam byla nejaka chyba.
Jediny problem s tim mam ze Cronem se mi negeneruje obrazek, pokud mam hodne pocitacu offline. Asi to prilis dlouho trva a dojde k nejakymu divnymu timeoutu nebo nevim. Rucne to jde vzdy.