Zdravim, dnes odpoledne jsem vymenil sektorovou 180 stupnovou antenu s horizontalni polarizaci za novou vsesmerovku s polarizaci vertikalni. Je tedy potreba, aby jste si i vy otocili Vasi antenu na spravnou polarizaci. To znamena otocit antenu o 90 stupnu.
Timto se zaroven omlouvam za zpusobene problemy.
Z důvodu velkého rušení je nazpět opět sektorová 180-ti stopňová anténa s horizontální polarizací. Všem kteří již svou anténu otočili se ještě jednou omlovám a prosím je, aby si ji otočili nazpět.
aktuální stav:
horizontalní polarizace
180 stupňů sektorová anténa vyzařující směrem na jih.
pokryto signálem je vše, co je jižněji než bod DVORCE a má na něj viditelnost.
Problémy se nestálostí regulace u windows byly vyřešeny. Verze 1.0.0.7 RegulPrism je stabilní a regulaci udržuje po celou dobu nalogování se do systému v daných periodických časech, něco jako jbohačův patch na nastavení regulace po resetu karty.
Upozornuji klienty .12 a .24, že výrazně překračují maximální povolenou hranici 30 wifimoních jednotek po dobu déle než jedna minuta, lze se jednoznačně domnívat, že neregulují svůj výkon, podle toho také nám vzrostl PL z jednoho procenta na devět.
Prosím oba klienty o okamžitou nápravu věcí. Pokud na to nemáte čas nebo tak něco, tak své zařízení vypněte a neškoďte tak ostatním. Kam se poděla tolerance ?
Ahoj rad bych se pripojil, ale myslim ze nemam viditelnost, bydlim V ondrejove 6 (cca v pulce jeremenkovy ulice na severni strane), na mapu jsem hodil bod Bahno .... co myslite, je to zabity?
V_neděli jsem se zkusil připojit na Dvorce (mac 00:0a:50:11:0c:63); povedlo se, a to cca na 3 hodiny, od té doby se mi již bohužel nepodařilo se znovu připojit na dobu delší než několik minut – jako kdyby nebyl k_dispozici signál, nicméně v_okamžiku, kdy jsem připojen, hlásí Windows sílu signálu jako velmi dobrou (a wifimon 28-30); za předpokladu, že je problém na mé straně považuji za nejpravděpodobnější příčinu odrazy či rušení v_místě, kde jsem připájel kabel od antény k_USB adaptéru. Chtěl bych vás požádat o 1) návrh dalších možných příčin (a jejich řešení); 2) nějaký sw k_diagnostice a zjištění detailů o wi-fi spojení – pro WinXp; 3) nějakého bastlíře o konzultaci, jak nejlépe provést napojení koaxu k_a_adaptéru.
2. faze probehla. Na dvorcich uz jsou pouze nove adresy. S centrem se peeruje jen BGP a to po novem rozsahu adres. To co jsem mel moznost zkontrolovat, tak se zda, ze bezi, krome linky Dvorce-Barandov. Ta by se mela rozbehnout hned jakmile bude upravena konfigurace BGP na Barandove.
Pripominky, prosim, opet na mne mailem.
Dekuji za trpelivost.