Ahoj lidi,
navrhuji uspořádat další sraz lidí z naší oblasti již v tento čtvrtek 17.6.2004 od 19:00
Místo konání zatím není jisté. Volal jsem do pizzerie na nódu pizzaboy jako obvykle ale tam je potíž s plotem kolem budoucí stanice metra. Večer budu vědět jestli to tam bude možné a napíšu sem kde to bude nejpozději zítra.
Sraz ale určitě bude.
Jestli to bude maso jako minule tak se asi na valné hromadě nic moc nedohodne. Je nás už prostě moc. S těmi co budou mít zájem (předpokládám že půjde o lidi z rychlé roty) zkusíme projít v užším kruhu následující:
- vítání občánků
- topologie
- routování
- inet přes supernetwork
- inet přes cznet
- rychlá rota
- finance
Předpokládám že přijde jak djdodo tak frodo ale jejich účast nemám potvrzenou.
Diky za skvelej report,moc me mrzi,ze jsem se nemohl zucastnit,co se tyka VPN k nam do Kobylis,tak je to samozrejme mozny,ale kvalita pres Prosecky spoje je nevalna a ani neni v mych silach na Proseku neco zlepsovat...Snad jen info,ktere jsem uz psal do connected a zde uvadim tedy jen pro ty,co treba connected nectou atd.:
Od pocatku tohoto roku vedu jednani ohledne noveho AP,ktere v nejblizsi dobe vyroste na hotelu Luna,na Proseku.Bude zde zezacatku k dispozici predevsim INET,ale jak to vypada,tak bez OSPF to ani nepojede,takze je zde moznost za pomoci OSPF profiku jako je treba Simandl,nebo Tomcat OSPF rozchodit a cely system by mohl slouzit jako dalsi spoj na Prosek,nebo okoli.Signal na jabloneckou je cca.SNR30 atd...
Co se tyka VPN,tak bych ji snad nabidl gratis vsem co projevi zajem,anebo zde opet rozchodim PROXY...
Zdar sitim djdodo kobylisy
reklamni aakce
Nee,jen rikam,jake jsou aktualni moznosti inetu na proseku.Thundernet/SN tu uz neni davno sam,tak snad neni na skodu,kdyz bude v teto oblasti vetsi konkurence...
Navic spise resim nove cesty z Kobylis na Prosek atd.jestli muzes nejak pomoct,tak to sem napis a nechytej se meho internetuzdar
Tyhle kecy si odpust... jsou to jenom plky, kterejma se snazis ubranit.. radeji si precti z5tne par desitek prizpevku a dojde ti to ,ze se chovas jak nejakej isp, ktere nema s czfree nic spolecneho... vicemene tvoje infrastruktura k tomu nasvedcuje a pocet bgp peeru v tvoji czf siti taky....
porid si asn, zacni budovat czfree a na komercni vsuvky se proste vybodni