Tenhle konektor se tu nekde vali s tema 2*RJ45+napaj.
Zajimalo by me do kolika voltu muze jet ten menic co je v samotnem ovisovi nechce to nekdo kdo to ma otevreny napsat co je tam za obvod najdeme to na webu specifikace....
mam jdnu otazku.
me se stava , ze pokud do tohoto ovise naflashuji novej firmware treba trojkovej, tak se mi po case smaze a mam tam opet verzi 1.02 ktera tam uz byla z vyroby.
je tohle normalni jev?
jsem si myslel, ze kdyz to tam jednou nadlashuji, tak to nesmazu ani resetem AP.
Ja mel zato, ze to je stejne jako treba bios na zakladni desce.
Proste to zapisu do ty flash pameti nejspis je to eeprom a pak to tam je a basta.To by potom nepsali lidi , ze se jim nepovedl flash firmware a maj mrtvej celej ovis.
nebo se pletu?
Toz tak zdravim vsechny...
Mam tu nekolik problemu a WL-1120AP, uz prez 3hodiny probiram tenhle topic a dusledkem je totalni saigon v hlave a nic z toho...
1/ pouzivam fw v3.00F, pokusil jsem se nekolikrat upgradovat na vyssi verzi (3.00I), ale bezuspesne... upgrade trval podivne kratce, AP se potom chovalo jako normalne (dokonce si pamatovalo nastaveni) ale odmitlo se kamkoli pripojit (resp. pripojilo se, ale neslo pristupovat na internet... obcas fungoval ping, vetsinou vubec nic), jedinym resenim byl reset nastaveni (tlacitken), vypnuti a zapnuti a nasledny downgrade na stavajici fw... stalo se to jeste nekomu, nebo je to vadny kus?
2/ potrebuju pripojit domaci sit (192.168.*.*) s jednim switchem prez AP (zapojeje primo do switche) na poskytovatele internetu (vsechny AP i brana jsou na stejne podsiti), a tim padem nejak donutit AP routovat. Aktualne to resim softwarove (WinGate na jednom z PC), ale to je pomerne krizove a extreme nestabilni... Vsechny PC maji pevne dane adresy a dokazou se pripojit skrz AP na servery providera... ale na internet uz ne. Umozni mi tohle napr Lukicuv fw?