Edoras: A copak ? nemáš rád svobodu slova a veřejný projev ? :-)
Jako CzFree je podle mě hezká myšlenka, ale jelikož jsou lidi hovada a každej myslí na sebe na prachy, nemá moc šancí přežít a šířit se.
Ten váš "DJmiro" je typický příklad.
Jinak v říčanech to jde taky na nic. Kamarád si stěžuje, že mu to pořád padá, rychlost na nic a to proto že má před sebou nějkýho trotla co tomu asi moc nerozumí.
Docela by mě zajímala ta kauza Edoras vs Pavlíček.
Myslíš že bys to mohl zveřejnit ? Nebo mi alespon hod mail.
Problém bych neviděl ani tak u Edorase ani v tom kdo je v říčanech před kým Problém bych viděl v tom odkud se ten net bere. Cloud jihovýchod měl mít mego po zkoušcce rada O.S. + další z cloudu rozhodly Inet kupovat jinde. To jen tak na okraj. Zdravím Karel
Tak nevím, kde se vzali názory že Edoras vybudoval sí? a DJmiro mu jí sebral?? To mně fakt baví, zajímalo by mně kolikrát Edoras vylezl na mnichovické větvi někam na střechu nebo něco podobnýho udělal, je sice fajn že nakonfiguroval routry apod, ale někdo to taky musí udělat manuálně, že? HE?
Omlouvam se, ze musim napsat nasledujici prispevek - ale boj s pomluvami je pomerne tezky!
Chtel bych timto prohlasit, ze nikdo z lidi, ktere znam a kteri spolupracuji na projektu "Komunitni sit Mnichovicko" NEUDAL zadneho poskytovatele internetovych sluzeb, ktery operuje v oblasti Strancic, Mnichovic a Klokocne na CTU!!!
Chapu mistni poskytovatele, ze chapou prichod teto komunitni site jako tvrdou konkurenci, nicmene prosim aby soupereni probihalo regulernimi prostredky a nikoliv sirenim pomluv!
18.11.2005 v 09:25
wiliz
18.11.2005 12:33
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
edoras)
Chci pogratulovat k úspěchům. Konečně se i v Mnichovicích bude možné připojit kvalitně do CZFree i do internetu.
Když tu stavěli tu první CZFree sí? Edoras s Pavlíčkem, nepřipojoval jsem se ze dvou důvodů.
1) Znám Pavlíčka
2) Bylo mi jasné že na těch technologiích, na kterých to dělali, to nemohlo fungovat moc kvalitně.
Ale tenhle projekt vypadá fakt slušně! Na 5GHz páteřích už se dají nabízet rozumné služby a pokud bude provozovatelem město, myslím že se na to dá i spolehnout! Pokud to opravdu bude fungovat tak, jak očekávám, pak zruším ADSL a jdu k vám! ;-) Hodně zdaru!
Naposledy upravil bohac 20.11.2005 v 21:29
20.11.2005 v 21:26
bohac
20.11.2005 21:35
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
edoras)
Když to tu tak čtu, chtěl jsem se zeptat na dvě věci.
a) Proč v té síti "CZFree Mnichovicko" se nepoužívá na ty páteřní skoky 10GHZ spojů. Jak jsem pochopil, tak tu sí? platí EU, tak by se na to snad peníze našly, ne? Nic proti, 5GHZ je fajn, ale 10GHZ by se mi zdálo lepší. Nebo byl nějaký omezený rozpočet?
b) Po přečtení té tvé historické vsuvky mě zajímá, jak sis to vlastně Edorasi představoval - ty jsi předtím postavil jednu sí? v Mnichovicích a pak ses hned vrhnul do druhé sítě, která je vlastně pro tu první konkurencí. A jak jsem pochopil, tak jsi na té "obecní" síti začal pracovat ještě v době, kdy jste s Pavlíčkem spolupracovali. Tudíž mi to připadá, jako kdyby si sám proti sobě stavěl konkurenci.